12:03 20.11.2012

Уряд затвердив проект паркінгу в аеропорту "Бориспіль" біля термінала "D"

1 хв читати

Уряд України затвердив поданий Міністерством інфраструктури скоригований проект будівництва паркінгу держпідприємства "Міжнародний аеропорт "Бориспіль".

Як повідомила прес-служба уряду, відповідне розпорядження ухвалено 19 листопада 2012 року.

Паркінг буде розташовано біля термінала "D" на ділянці 30 тис. кв. м, площа забудови - 18,398 тис. кв. м. Об'єкт розрахований на 2,038 тис. машиномісць.

"Скоригований проект отримав позитивний висновок "Укрдержбудекспертизи", що підтверджує його відповідність чинним нормативам із міцності, надійності, експлуатаційної безпеки", - зазначено в повідомленні.

Будівництво об'єкта надасть можливість забезпечити ефективне функціонування транспортної системи, оскільки на сьогоднішній день в безпосередній близькості від термінала "D" аеропорту "Бориспіль" стоянки відсутні, найближчі розташовані перед терміналами "В" і "F".

Як повідомлялося з посиланням на гендиректора аеропорту "Бориспіль" Антона Волова, будівництво паркингову комплексу планувалося завершити через дев'ять місяців після закінчення чемпіонату Європи з футболу "Євро-2012".

Міжнародний аеропорт "Бориспіль" є головним аеропортом країни і забезпечує 65% пасажирських авіаперевезень України. Це єдиний аеропорт України, з якого здійснюються трансконтинентальні рейси.

Підприємство має дві злітно-посадочні смуги: одну - завдовжки 4000 м і завширшки 60 м, другу - завдовжки 3500 м і завширшки 63 м.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА