20:45 20.11.2012

У Києві виставлено на продаж БЦ "Поділ Плаза" і торговий комплекс "Глобус" - DTZ

2 хв читати

У Києві на продаж виставлено кілька знакових об'єктів комерційної нерухомості, розташованих у центральній частині столиці, зокрема, бізнес-центр "Поділ Плаза" і торговий комплекс "Глобус", при цьому очікується, що операція з продажу хоча б одного з них завершиться до кінця поточного року.

"Сьогодні на вторинному інвестиційному ринку в Києві виставлені на продаж кілька знакових об'єктів комерційної нерухомості, розташованих у центральній частині української столиці. Серед них, зокрема, бізнес-центр "Поділ Плаза" і торговий комплекс "Глобус". Враховуючи статусність цих об'єктів, а також високий рівень зацікавленості ними з боку локальних інвесторів та інвесторів із країн СНД, очікується, що операція з продажу хоча б одного з них завершиться до кінця поточного року ", - йдеться в огляді ринку нерухомості України за третій квартал 2012 року, підготовленому компанією DTZ (Київ).

Крім того, в огляді наголошується, що з початку 2012 року на продаж також було виставлено ​​і готель Hyatt Regency Kyiv.

За оцінками компанії DTZ, загальний обсяг вторинного інвестування на ринку комерційної нерухомості в Україні в четвертому кварталі 2012 року може потенційно становити $680 млн, тоді як у першому півріччі не було укладено жодної вторинної інвестиційної угоди, а в третьому кварталі - загальний обсяг вторинного інвестування становив близько $39 млн.

Найпривабливішими для вторинного інвестування в Україні, на думку фахівців DTZ, залишаються якісні об'єкти торговельної та офісної нерухомості, тоді як інтерес до готельної нерухомості дещо охолов порівняно з динамікою 2009-2010 рр.

Раніше деякі ЗМІ стверджували, що власниками бізнес-центру "Поділ Плаза" класу "А", розташованого на вул.Спаська, 30, та торгового комплексу "Глобус" в історичному центрі Києва, є компанія London&Regional.

DTZ створено в 1994 році. Компанія DTZ із 6 грудня 2011 р. входить до UGL Services, яка є підрозділом компанії UGL Limited.

Компанія надає комплексні послуги корпоративним клієнтам і орендарям, а також пропонує рішення з інвестування в нерухомість, здачі в оренду, управління та технічного обслуговування об'єктів нерухомості, управління будівництвом і проектами, оцінці об'єктів та управління активами та інвестиціями. У 208 представництвах компанії, розташованих у 52 країнах світу працюють 47 тис. співробітників з урахуванням субпідрядних організацій.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна в травні-червні має вийти на підписання двосторонніх безпекових угод зі США, деякими країнами Північної Європи та Балтії - Зеленський

Окупанти вдарили по Харкову, постраждалих немає - мер

На відео вбивства поліцейського на Вінниччині присутні військовослужбовці однієї з в/ч Сухопутних військ - Командування

Для України важлива участь Бразилії в першому Глобальному саміті миру - Зеленський

Кількість загиблих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанська збільшилася до двох осіб

На прикордонному переході "Рава-Руська - Гребенне" з неділі частково відновлять пропуск вантажівок - Держприкордонслужба

Укргідрометцентр попереджає про сильні дощі та заморозки на заході країни

ОК "Південь" сприяє правоохоронцям у затриманні вбивць поліцейського на Вінниччині, підозрювані понад рік не служать у 28 ОМБр

"Укрзалізниця" повертає "Інтерсіті+" в Одесу в тестовому режимі

Віцеканцлер Німеччини Габек відвідав Миколаївську область

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА