17:35 22.11.2012

Луценка повернули до Менської колонії - Народна самооборона

1 хв читати

Екс-міністра МВС України Юрія Луценка після оголошення рішення Апеляційного суду м. Києва доправили до Менської колонії (Чернігівська обл.), де він відбуває покарання.

"Після засідання суду його відвезли до колонії", - повідомили кореспонденту агентства "Інтерфакс-Україна" у прес-службі партії "Народна самооборона".

Наразі невідомо, чи буде Ю.Луценко присутнім на оголошенні повного тексту рішення щодо апеляції на вирок Печерського суду м. Києва за епізодом, що стосується розслідування справи про отруєння третього президента України Віктора Ющенка.

Як повідомлялося, 27 лютого 2012 року Печерський районний суд Києва визнав Ю.Луценка винним у скоєнні низки посадових злочинів і засудив його до чотирьох років позбавлення волі. Пізніше його етапували до Менської виправної колонії № 91 у Чернігівській області для відбування покарання.

Крім того, 17 серпня 2012 року Ю.Луценко був засуджений до двох років обмеження волі у справі про організацію незаконного стеження під час розслідуванні отруєння кандидата в президенти Віктора Ющенка. Захист Ю.Луценка подав апеляцію на цей вирок, і екс-міністр був присутній на засіданнях суду. На цей час його перевели до Київського СІЗО. 22 листопада Апеляційний суд Києва залишив у силі цей вирок.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти вдарили по Харкову КАБ, в однієї жінки гостра реакція на стрес - Синєгубов

Вертоліт із президентом Ірану здійснив жорстку посадку на північному заході країни

Окупанти вдарили по центру Харкова, є постраждалі - мер

У ХАРКОВІ КІЛЬКА ВИБУХІВ - МЕР

Генштаб ЗСУ: до середини дня армія РФ активізувалася на Сіверському та Харківському напрямках, на Покровському - зберігає високу інтенсивність атак

Окупанти обстріляли Куп'янський район Харківщини, загинули 5 мирних жителів, ще 9 постраждали - поліція

По Черкаській Лозовій було завдано подвійного удару "Іскандер-М", серед загиблих вагітна жінка

Дрони СБУ атакували військовий аеродром "Кущевська" і Слов'янський НПЗ у РФ - джерело

Зеленський вшанував пам'ять жертв радянських політичних репресій

Кількість поранених у Малоданилівській громаді зросла до 16, вісім у важкому стані - поліція

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА