10:26 29.11.2012

Засуджено останнього з нальотчиків на Центр обслуговування пенсіонерів

1 хв читати
Засуджено останнього з нальотчиків на Центр обслуговування пенсіонерів

Шевченківський районний суд Києва засудив на 12 років позбавлення волі останнього з шести учасників розбійного нападу та вбивства охоронця районного Центру соціального обслуговування пенсіонерів.

Як повідомляє прес-служба прокуратури Шевченківського району Києва, зловмисника засуджено за ч. 3, 4 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій), ч. 2 ст. 115 КК України (умисне вбивство).

Водій Центру обслуговування пенсіонерів випадково дізнався про те, що в сейфі бухгалтерії соціальної установи один із підопічних залишив на зберігання $85 тис., отриманих від продажу нерухомості. Вирішивши вкрасти гроші, він звернувся по допомогу до свого 24-річного приятеля, який працював водієм у райдержадміністрації. Той зателефонував іще кільком своїм знайомим.

Уночі 30 жовтня 2009 року грабіжники зламали металеві ґрати на вікні одного з приміщень і проникли всередину. Вбивши охоронця і забравши сейф із грошима, зловмисники втекли з місця події.

Двох злочинців правоохоронці затримали відразу, інших - протягом 2009-2010 років у сусідніх областях і в Росії. За вироками суду троє з них отримали від семи до 14 років позбавлення волі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА