15:44 03.12.2012

Луценко згоден на госпіталізацію для медобстеження - ДПтС

1 хв читати

Екс-міністру внутрішніх справ України Юрію Луценку знову запропонували пройти медичне обстеження, і він погодився на госпіталізацію, повідомляє прес-служба Державної пенітенціарної служби України в понеділок.

"Сьогодні (3 грудня - ІФ) засудженому Луценку в Менській виправній колонії вкотре запропонували пройти на базі однієї з клінік Чернігова дообстеження стану його здоров'я. На пропозиції лікарів щодо госпіталізації засуджений Луценко погодився, про що подав керівництву установи відповідну письмову згоду", - йдеться в повідомленні ДПтС, розміщеному на сайті відомства.

Після медогляду Ю.Луценка 8 листопада лікарі дійшли висновку, що показань для його лікування поза виправною установою немає. Водночас Ірина Луценко заявила, що після цього медобстеження лікарі виявили в нього хвороби серця.

15 листопада Ю.Луценко відмовився від інструментального обстеження стану його здоров'я на базі Чернігівської обласної клінічної лікарні.

29 листопада Ю.Луценко заявив про те, що він не отримує медикаментозного лікування вже 20 днів. Прес-служба Держпенітенціарної служби спростувала цю інформацію, а 30 листопада повідомила, що екс-міністр погодився провести лабораторне та інструментальне дообстеження стану його здоров'я.

ДПтС інформувала, що Ю.Луценко неодноразово відмовлявся від рекомендованого лікарями дообстеження.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кличко: Київ став побратимом зі ще одним європейським містом - Загребом

У Бериславі російські війська обстріляли з дронів вантажівку з доставки питної води

На Закарпатті стався конфлікт за участю співробітників ТЦК, поліція розслідує справу

На Донеччині від ворожого вогню постраждали 13 населених пунктів, загинуло троє людей, поранені семеро

У Харкові пролунав вибух - мер

На час Великодніх свят у Херсонській міській громаді запроваджено додаткові обмеження - Мрочко

Російські війська минулої доби двічі намагалися штурмувати острів Нестрига в Херсонській області, відступили з втратами - Плетенчук

У Харківській області 1 людина загинула і 9 постраждали внаслідок ворожих обстрілів - голова ОВА

У прикордонних районах Чернігівської та Сумської областей за минулу добу зафіксовано 42 обстріли з боку РФ - ОК "Північ"

П'ять громад Сумщини обстріляли окупанти вранці та вночі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА