15:13 06.12.2012

Луценко думає, чи оперуватися йому з приводу поліпа - заступник головлікаря

2 хв читати
Луценко думає, чи оперуватися йому з приводу поліпа - заступник головлікаря

Екс-міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко поки що не визначився, чи робити йому операцію у зв'язку з доцільністю видалення поліпа, повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" заступник головного лікаря Чернігівської обласної лікарні Микола Колос у четвер.

М.Колос підтвердив інформацію деяких ЗМІ про те, що медики виявили у Ю.Луценка поліп, але відмовився коментувати будь-які подробиці.

Заступник головлікаря зазначив, що такі утворення є звичайним явищем для людей після сорокарічного віку, і виникають вони внаслідок різних причин. За його словами, члени медичної комісії запропонували Ю.Луценку поліп прибрати, але екс-міністр поки що відмовляється від цієї медичної маніпуляції.

"Пацієнт наразі не надав своєї згоди. Він хоче запитати у дружини, як діяти в цій ситуації. За моєю інформацією, Ірина має сьогодні приїхати", - сказав М.Колос.

Заступник головного лікаря Чернігівської лікарні також пояснив, що видалення поліпа - це нескладна та дуже швидка процедура, яка не потребує загального наркозу. "Це рядовий випадок, який не спричиняє якихось медичних наслідків. Із такими утвореннями люди живуть роками, як, утім, і наш пацієнт, адже це історія не одного дня", - сказав він.

3 грудня Ю.Луценка перевезли з Менської колонії до Чернігівської обласної лікарні на обстеження.

Головний лікар Чернігівської лікарні Микола Романюк розповів "Інтерфаксу-Україна", що екс-глава МВС поки що перебуває на обстеженні в Чернігівській обласній лікарні, але питання про його стаціонарне лікування не стоїть.

5 грудня ЗМІ з посиланням на джерела повідомили, що у засудженого екс-міністра під час обстеження в Чернігівській обласній лікарні в кишечнику знайшли поліп багаторічної давності.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Світ має всі можливості, щоб допомогти збивати кожну ракету і кожен дрон російських терористів - Зеленський

Унаслідок негоди без світла майже 4 тис. споживачів у 28 населених пунктах Сумської області - Міненерго

Пожежа виникла на інфраструктурному об'єкті в Дніпровському районі після удару ворога - голова ОВА Лисак

Ідентифіковано військовослужбовця РФ, причетного до вбивства капітана судна в Голій Пристані 2022 року - Офіс генпрокурора

Ракетний удар росіян пошкодив об'єкти енергосистеми в трьох областях - "Укренерго"

Двоє постраждалих у ДТП за участю голови Броварської райадміністрації у важкому стані, дитина з мамою в середньому - голова обладміністрації

Дрони СБУ завдали ударів по військовому аеродрому і двом НПЗ у Краснодарському краї - джерело

У Криворізькому районі двоє постраждалих від ракетного удару - обладміністрація

У США деякі високопосадовці відновили обговорення можливості замороження війни в Україні - ISW

Фон Крамон побоюється, що в разі посилення після виборів в Європарламенті позиції радикалів підтримка Україні може ослабнути

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА