16:54 07.12.2012

Володимир-Волинський медико-технічний коледж закривають через порушення в освітньому процесі

1 хв читати

Акредитаційна комісія Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України анулювала ліцензію Володимир-Волинського медико-технічного коледжу (приватний навчальний заклад) через численні порушення у наданні освітніх послуг.

Як повідомляє прес-служба Волинської облдержадміністрації, під час перевірки підготовки молодших спеціалістів за спеціальностями "Лікувальна справа", "Сестринська справа" та "Фармація" було зафіксовано порушення в кадровому, навчально-методичному забезпеченні, організації навчального процесу та організації прийому до коледжу абітурієнтів у 2012 році.

Виявилося, що спеціальна освіта 25% викладачів навчального закладу не відповідала профілю дисциплін, які вони вели, або ж ті самі викладачі читали чотири-п’ять дисциплін одночасно.

Крім того, у зв'язку з непопулярністю коледжу та різким зменшенням прийому учнів студенти першого курсу коледжу різних спеціальностей навчалися в одній групі, а за результатами проведених контрольних робіт встановлено катастрофічно низький рівень знань учнів - лише 0,5%.

Контрольну роботу з нормативної дисципліни "Медична хімія" не виконав жоден студент.

У коледжі немає бібліотеки, відсутнє методичне забезпечення самостійної роботи студентів, немає матеріалів для проведення заліків та іспитів.

Усіх студентів спеціальностей, ліцензії яких анульовано, буде переведено до інших навчальних закладів на ті самі спеціальності.

На початку 2012 року до суду було направлено кримінальну справу, порушену стосовно заступника директора коледжу, який брав зі студентів хабарі.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА