12:38 10.12.2012

"Шереметьєво" припинить обслуговування українського "АероСвiту" з 11 грудня через борг у 165,5 млн руб.

2 хв читати
"Шереметьєво" припинить обслуговування українського "АероСвiту" з 11 грудня через борг у 165,5 млн руб.

ВАТ "Міжнародний аеропорт "Шереметьєво" (МАШ) прийняло рішення про припинення обслуговування авіакомпанії "АероСвіт" (Aerosvit) з 00:00 МСК 11 грудня, йдеться в повідомленні аеропорту.

Сукупний борг української авіакомпанії перед МАШ, ТЗК "Шереметьєво" і "АероМАШ-АБ" перевищив 165,5 млн рублів.

Усі рейси "АероСвіт" 10 грудня обслуговуватимуть у повному обсязі.

"Починаючи з 00:00 МСК 11 грудня 2012 року всі рейси авіакомпанії "Аеросвіт" на приліт і виліт не обслуговуватимуть (починаючи з рейсу VV 451 00:20 Київ (Бориспіль)-Москва (Шереметьєво). Пасажирам необхідно звертатися безпосередньо до авіакомпанії. У перший день закриття рейсів 11 грудня 2012 року "Шереметьєво" надасть необхідне сприяння пасажирам в організації вильоту. Авіакомпанія "Аерофлот" (РТС: AFLT) забезпечить виліт пасажирам код-шерінгових рейсів "АероСвіт", у яких є квитки російської авіакомпанії", - йдеться в прес-релізі.

"Шереметьєво" стверджує, що "АероСвіт" обманює своїх пасажирів, партнерів та авіаційну владу, заявляючи в українських ЗМІ про стабільність ситуації і погашенні боргів перед аеропортом.

"АероСвіт" продовжує практику неплатежів, порушує графік реструктуризації заборгованості. Зокрема, заборгованість української авіакомпанії перед ПЗК "Шереметьєво" становила понад 60 млн рублів за авіаційне паливо та послуги із заправлення повітряних суден. МАШ 7 грудня 2012 року звернувся до Арбітражного суду Московської області з позовною заявою до авіакомпанії "АероСвіт" про стягнення заборгованості", - повідомила прес-служба аеропорту.

"АероСвіт" щодня виконує шість рейсів до аеропорту "Шереметьєво", зокрема чотири рейси за маршрутом Київ-Москва-Київ і два рейси Дніпропетровськ-Москва-Дніпропетровськ.

Українська авіакомпанія з "Шереметьєво" спільно з авіакомпанією "Аерофлот" також виконує рейси за напрямками Москва-Одеса-Москва, Москва-Харків-Москва, Москва-Донецьк-Москва, Москва-Київ-Москва та Москва-Дніпропетровськ-Москва.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Раді рекомендують ухвалити в цілому законопроєкт, що зрівнює в правах жінок і чоловіків, які мають дітей до 18 років, на звільнення з військової служби під час війни

Індія братиме участь у майбутньому Саміті миру в Швейцарії - ЗМІ

Двох харків'ян, які наводили ворожий вогонь на місця зосередження ЗСУ, засуджено до 15 років в'язниці - прокуратура

Міноборони затвердило нову політику про людський капітал у Силах оборони

Росіяни намагатимуться просунутися далі й створити буферну зону вздовж українського кордону, більше допомоги Україні на підході - глава Пентагону

ВР рекомендують ухвалити в цілому законопроєкт, який регулює діяльність держорганів щодо пошуку осіб, зниклих безвісти за особливих обставин

До суду скеровано обвинувачення проти ексмера Куп'янська, який здав місто в перші дні повномасштабного вторгнення РФ

Прокурор МКС запитує ордери на арешт прем'єр-міністра Ізраїлю, міністра оборони та лідерів ХАМАСу щодо ситуації в Палестині - сайт суду

Із 18 липня повістки почнуть розсилати поштою - постанова Кабміну

Будинок для ВПО відкрито в одному із сіл Великогаївської громади Тернопільщини

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА