17:16 10.12.2012

Росавiацiя припиняє обслуговування рейсiв "АероСвiту"

2 хв читати

Росавiацiя прийняла рiшення щодо припинення аеронавiгацiйного обслуговування всiх рейсiв української авiакомпанiї "АероСвiт" у повiтряному просторi РФ, йдеться в повiдомленнi вiдомства.

"Незважаючи на неодноразовi попередження Росавiацiї про необхiднiсть своєчасного та повного погашення заборгованостi за надане аеронавiгацiйне обслуговування, авiакомпанiя "АероСвiт" досi не зумiла виконати всi фiнансовi зобов'язання перед провайдером аеронавiгацiйних послуг ФДУП "Держкорпорацiя з органiзацiї повiтряного руху в Росiйськiй Федерацiї" (ОрПР)", - йдеться в прес-релiзi.

Авiакомпанiя лише частково погасила заборгованiсть за надане аеронавiгацiйне обслуговування на трасах i досi має прострочену заборгованiсть за наданi послуги перед фiлiями ОрПР розмiром $246 тис.

"Станом на 18:00 мск авiакомпанiя не вжила дiєвих заходiв для врегулювання наявної ситуацiї. Росавiацiя, керуючись вимогами повiтряного законодавства Росiйської Федерацiї, прийняла рiшення про вiдмову в наданнi державної послуги з аеронавiгацiйного обслуговування повiтряних суден авiакомпанiї "АероСвiт" у повiтряному просторi Росiйської Федерацiї з 00:01 мск 11 грудня 2012 року. При цьому вся вiдповiдальнiсть перед пасажирами, якi придбали квитки на рейси "АероСвiту", покладається на керiвництво авiакомпанiї", - йдеться в повiдомленнi.

Проте в повiдомленнi зазначено, що у разi оплати простроченої заборгованостi Росавiацiя готова скасувати введенi обмеження в день отримання iнформацiї про перерахування грошових коштiв.

Ранiше "Мiжнародний аеропорт "Шереметьєво" прийняв рiшення про призупинення обслуговування авiакомпанiї "АероСвiт" з 00:00 мск 11 грудня через борг компанiї.

Аеропорт повiдомляв, що сукупний борг української авiакомпанiї перед МАШ, ТЗК "Шереметьєво" i "АероМАШ-АБ" перевищив 165,5 млн рублiв.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сили оборони в травні знищили приблизно 40 тис. особового складу армії РФ

Іспанський "Реал" - переможець Ліги чемпіонів УЄФА

Росія знову атакує Україну з повітря, помічено кілька груп ударних БпЛА

Світоліна вийшла до четвертого кола Ролан Гаррос, вигравши матч у румунки Богдан

Понад 600 дітей загинули і понад 1420 дістали поранення по всій Україні за час повномасштабного вторгнення РФ - ООН

Сили оборони в травні знищили 9 літаків, а також рекордну кількість артсистем і бронемашин противника

Кількість боїв на всій лінії фронту зросла до 73, найбільше зіткнень відбулося на покровському напрямку

Армія РФ від початку доби завдала ударів КАБами по Харкову і п'яти населених пунктах області

У Києві лімітів споживання е/е може вистачити тільки для забезпечення 76% потреб

"Укренерго" в неділю, 2 червня, введе ліміти енергоспоживання в усіх регіонах України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА