12:39 12.12.2012

Стихія обрушилася на Одещину

2 хв читати

Дощ, вітер і сніг обрушилися на Одеську область.

Як повідомляє Центр громадських зв'язків ГУ МНС України в Одеській області, на півдні області, в Болградському, Ренійському, Ізмаїльському районах спостерігаються сильні опади у вигляді мокрого снігу. Аналогічна ситуація - на півночі Одеської області. Сильний сніг іде в Кодимському, Котовському, Фрунзевському районах області. У деяких місцях його товщина сягає вже 30 см і більше.

У зв'язку з погіршенням погодних умов підрозділи МНС Одеської області приведено в посилений варіант несення служби, підготовлено для залучення 62 одиниці техніки підвищеної прохідності та інженерної техніки, чотири пересувні потужні електростанції, 11 пересувних пунктів обігріву и 21 мотопомпу.

Тим часом в Одесі вирують вітер і дощ. Внаслідок сильної зливи багато вулиць знову затоплені, що призвело до заторів. За свідченнями очевидців, рівень води на деяких вулицях знову підвищився до рівня 0,5 м. Наразі з цією проблемою борються комунальники.

"Зранку вода стояла в районі Французького бульвару, утворилися калюжі на вул. Вільямса, Приморській і Балківській, але працівники КП "Міські дороги" оперативно виїхали й очистили зливову каналізацію. В результаті рівень води значно знизився. Наразі десять бригад підприємства працюють у різних точках міста, реагуючи на повідомлення про утворення великих калюж", - повідомив заступник міського голови Анатолій Орловський.

Крім того, в центрі Одеси внаслідок аварії відключені від електропостачання 24 світлофори на ключових перехрестях.

Як повідомлялося, штормове попередження було оголошено в Одесі та Одеській області вранці та вдень 12 грудня. Згідно з прогнозом, складні погодні умови в Одесі та області збережуться до 14 грудня.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА