13:50 12.12.2012

У Києві за минулу добу через ожеледицю дістали травм понад 0,5 тис. осіб - КМДА

1 хв читати
У Києві за минулу добу через ожеледицю дістали травм понад 0,5 тис. осіб - КМДА

За минулу добу в Києві звернулися до закладів охорони здоров'я 509 осіб щодо ушкоджень, отриманих через негоду й рясний снігопад.

Як повідомляє в середу прес-служба Київської міської державної адміністрації (КМДА) з посиланням на Департамент охорони здоров'я, постраждали 409 дорослих і 100 дітей, з них госпіталізовано 28 дорослих.

Також зафіксовано чотири випадки травмування внаслідок падіння бурульок і один випадок обмороження.

Для профілактики травмувань лікарі Київського центру спортивної медицини рекомендують людям у будь-якому віці постійно займатися фізичними вправами для всього тіла. Також медики радять носити взуття з вираженим протектором, воно має бути зручним, стійким і достатньо міцно тримати ногу. Під час ожеледиці рекомендується відмовитися від високих підборів та надто великої платформи.

Найбільше, констатують лікарі, страждають люди похилого віку. Їм радять під час ожеледиці без особливої потреби не виходити з дому, а якщо подорожі неможливо уникнути - не поспішати.

Також медики рекомендують у такі дні зовсім відмовитися від алкоголю, оскільки значна кількість громадян травмується саме через те, що перебуває в нетверезому стані. Медики застерігають: вживання слабоалкогольних напоїв – пива, солодких напоїв з додаванням алкоголю – дуже порушує координацію рухів, уповільнює швидкість реакції, що нерідко призводить до травмувань.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

СБУ повідомила про підозру ватажкам "ДНР" за голосування на незаконних виборах

Відбулося надзвичайне засідання Ради Україна-НАТО на рівні послів у зв'язку з обстрілами РФ української критичної інфраструктури

Під обстріл росіян потрапило таксі в Херсоні: водій загинув, двоє пасажирів поранені

"Укрнафта" почала бурити нову свердловину на заході країни

На Київщині 29 березня вдень пориви вітру сягатимуть 20 м/с

Україна та Польща наголосили на необхідності забезпечення українцям можливості відвідувати школи та вивчати український компонент

Україна та Польща домовилися разом шукати українські родини в Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну

Німеччина оголосила про новий пакет військової допомоги Україні

Україна і Польща підтвердили посилення співпраці в пошуку та похованні жертв конфліктів і репресій - заява Шмигаля і Туска

Основні наступальні сили на Авдіївському напрямку ворог сконцентрував на Семенівці - 3 ОШБр

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА