14:13 21.12.2012

Кабмiн видiлив 150 млн грн додаткових дотацiй Києву, перерозподiлив мiсцевим бюджетам 235 млн грн

2 хв читати

Кабiнет Мiнiстрiв України надав 659,5 млн грн додаткових дотацiй на вирiвнювання фiнансової забезпеченостi мiсцевим бюджетам, зокрема 150 млн грн - Києву.

Згiдно з розпорядженням уряду №1048-р вiд 19 грудня 2012 року, уряд зобов'язав обласнi та Київську мiськдержадмiнiстрацiю вжити заходiв для запобiгання виникненню боргiв iз виплати заробiтної плати працiвникам бюджетних установ i за спожитi установами енергоносiї. При цьому погашення боргiв з оплати працi має здiйснюватися насамперед.

Згiдно з документом, найбiльшi суми додаткових дотацiй, окрiм столицi, припадають на Донецьку (83 млн грн), Днiпропетровську (70 млн грн) i Луганську (60 млн грн) областi.

Крiм того, уряд розпорядженням №1047-р вiд 19 грудня 2012 року перерозподiлив 234,8 млн грн мiжбюджетних трансфертiв iз держбюджету.

Згiдно з цим документом збiльшено субвенцiї з держбюджету на субсидiї населенню з оплати житлокомпослуг на загальну суму 97,6 млн грн: Києву (на 28,2 млн грн), Закарпатськiй (7,8 млн грн), Iвано-Франкiвськiй (32,1 млн грн), Сумськiй (21 млн грн), Чернiвецькiй (8,5 млн грн) областям. При цьому скорочено субвенцiї на цi цiлi шести областям на 234,8 млн грн - Днiпропетровськiй, Донецькiй, Запорiзькiй, Одеськiй, Полтавськiй i Харкiвськiй.

Уряд також збiльшив тiльки Одеськiй областi субвенцiю з держбюджету в розмiрi 12,2 млн грн на послуги зв'язку, вивезення смiття тощо.

Решту 125 млн грн Кабмiн спрямував на вирiвнювання фiнансової забезпеченостi Iвано-Франкiвської (20 млн грн), Одеської (45 млн грн) i Харкiвської (60 млн грн) областей.

Офiцiйний курс на 21 грудня - 7,9930 грн/$1.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На Київщині 29 березня вдень пориви вітру сягатимуть 20 м/с

Україна та Польща наголосили на необхідності забезпечення українцям можливості відвідувати школи та вивчати український компонент

Україна та Польща домовилися разом шукати українські родини в Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну

Німеччина оголосила про новий пакет військової допомоги Україні

Україна і Польща підтвердили посилення співпраці в пошуку та похованні жертв конфліктів і репресій - заява Шмигаля і Туска

Основні наступальні сили на Авдіївському напрямку ворог сконцентрував на Семенівці - 3 ОШБр

Шмигаль: Можу сказати, що ми точно маємо прогрес щодо зняття блокади на кордоні з Польщею

Туск: Немає такої сили у світі, яка могла б підірвати нашу дружбу і солідарність з Україною

Окупанти обстріляли Моначинівку Харківської області, загинула мирна мешканка

Рада провалила голосування щодо трьох постанов, зокрема про права військовослужбовців і поліцейських на соціальний захист

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА