15:14 22.12.2012

Потяг Hyundai три години стояв без опалення біля Дніпродзержинська - ТБ

2 хв читати
Потяг Hyundai три години стояв без опалення біля Дніпродзержинська - ТБ

Швидкісний електропоїзд корейського виробництва Hyundai сполученням Дніпропетровськ-Київ три години стояв без опалення біля Дніпродзержинська, повідомляє в суботу "5 канал" із посиланням на слова одного з пасажирів.

"Рейс Дніпропетровськ-Київ три години простояв посеред поля без опалення і світла поблизу Дніпродзержинська. Потім пасажирів пересадили на інший поїзд і відправили до Києва. Один із пасажирів потяга розповів, що офіційно причини тригодинної зупинки ніхто не пояснив, а от неофіційно називали проблеми з гальмами", - йдеться в повідомленні.

"5 канал" також повідомляє, що раніше в суботу ще один потяг Hyundai, який прямував за маршрутом зі Львова до Києва, зламався. "Він зупинився на під'їзді до столиці на станції Немішаєве. Загалом за останні два тижні сталося понад десять відмов цих експресів", - зазначає телеканал.

Як повідомлялося, 20 грудня Hyundai Corporation вибачилася за завдані українським пасажирам незручності під час користування швидкісними електропоїздами корейського виробництва й уже розпочала роботи з ліквідації несправностей, пов'язаних, насамперед, зі складними погодними умовами.

Як повідомила прес-служба Міністерства інфраструктури України з посиланням на листи компанії, направлені на адресу "Укрзалізниці" та "Української залізничної швидкісної компанії", на сьогодні вже впроваджено програму підготовки поїздів Hyundai до зимових умов, і протягом останніх двох днів було скорочено кількість несправностей.

Hyundai також збільшує кількість фахівців: цього тижня сім фахівців приєднаються до команди технічного обслуговування. Крім того, компанія Hyundai Rotem планує наймати більше українських фахівців групи технічного обслуговування в Дарницькому депо.

"Це перша наша зима в Україні, яка покаже нам сфери для вдосконалення (наші слабкі сторони). Кожен вид транспорту має проблеми в зимовий період, такі як затримки, скасування рейсів", - ідеться в прес-релізі міністерства з посиланням на текст листа компанії Hyundai.

Водночас компанія готова працювати над виявленими недоліками та висловлює впевненість, що разом із фахівцями "Української залізничної швидкісної компанії" всі технічні проблеми буде успішно вирішено.

"Крім того, в листі зазначено, що Hyundai була єдиною компанією, яка змогла поставити Україні поїзди у встановлені досить короткі терміни - протягом 18 місяців, для того, щоб встигнути до початку проведення в Україні Євро-2012", - зазначено в прес-релізі міністерства.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Сенаті обіцяють швидко надіслати законопроект про допомогу Україні на підпис Байдену

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА