12:41 24.12.2012

Опозиція вимагає надати ефір в "Шустер Live" представнику "Батьківщини"

2 хв читати

Об'єднана опозиція "Батьківщина" вимагає від автора та ведучого програми "Шустер Live" на Першому національному телеканалі Савіка Шустера надати представнику опозиції право виступити в спеціальному форматі для "спростування завідомо неправдивої інформації".

"Уже не вперше різні представники влади у форматі "без опонентів" розповідають глядачам державного каналу цинічну брехню щодо опозиції та її лідера Юлії Тимошенко", - йдеться в заяві партії "Батьківщина".

"Не стала винятком і остання програма цього року, коли одіозний, скомпрометований перший заступник генпрокурора Ренат Кузьмін у режимі спецформату використовував ефірний час, щоб вилити чергову порцію бруду і зухвалої брехні на головного політичного опонента нинішньої влади", - наголошується в заяві.

У зв'язку з цим, ВО "Батьківщина" звернулося до С.Шустера і керівництва Першого національного телеканалу з проханням "надати представнику опозиції, якого визначить партія і особисто Ю.Тимошенко, ефірний час, аналогічний тому, який було представлено Р.Кузьміну, задля спростування неправдивої інформації, озвученої в програмі".

В ефірі "Шустер live" 21 грудня Р.Кузьмін заявив, що Генпрокуратура готова пред'явити звинувачення екс-прем'єру України Ю.Тимошенко у справі про вбивство депутата Євгена Щербаня, ґрунтуючись на показаннях свідків.

"Слідча група Генеральної прокуратури має достатньо доказів для того, щоб висунути звинувачення. Є кілька свідків, допитаних нашими слідчими, які прямо вказують на екс-прем'єра як на особу, причетну до цих злочинів, як на особу, яка замовила це вбивство і фінансувала його. Кілька свідків, допитаних у цій справі, прямо вказали на неї (Ю.Тимошенко) і екс-прем'єра України Лазаренка", - сказав він.

Р.Кузьмін наголосив: "Саме ці факти українська прокуратура перевіряє під час слідства і саме за цими фактами ми маємо намір пред'явити звинувачення екс-прем'єру".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Чергову хвилю ракетної атаки РФ спрямовано на західні області, знову задіяно "Кинджали"

РФ знову обстрілює Україну, кілька груп ракет зафіксовано у східних і південних областях

Унаслідок нічного ракетного удару по лікарні в Харкові постраждала пацієнтка

Ізраїль готовий дати "останній шанс" переговорам для угоди з ХАМАС щодо заручників

SpaceX розраховує зробити місячну ракету Starship повністю багаторазовою до кінця 2025 року

Окупанти вдарили по Харкову, пошкоджено нежитлову цивільну інфраструктуру

Серед постраждалих у ДТП за участю голови Броварської РДА: 32-річна мати з донькою 2,5 років

РФ атакує Україну ракетами, зокрема "Кинджалами", підвищений рівень загрози ударів у кількох областях

НБУ перерахував до держбюджету 38,64 млрд грн прибутку за 2023 р.

Бельгія прискорює постачання F-16, можливо, перші винищувачі передадуть Україні до кінця 2024 року

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА