18:57 26.12.2012

Hyundai Corporation обiцяє за 2-3 тижнi усунути всi несправностi швидкiсних поїздiв в Українi

1 хв читати
Hyundai Corporation обiцяє за 2-3 тижнi усунути всi несправностi швидкiсних поїздiв в Українi

Hyundai Corporation виявила всi недолiки, що перешкоджають нормальнiй експлуатацiї поїздiв Hyundai Rotem в Українi, повiдомила прес-служба Мiнiстерства iнфраструктури України з посиланням на лист компанiї, переданий на адресу "Укрзалiзницi" та "Української залiзничної швидкiсної компанiї".

У листi наголошується, що комплекс заходiв iз лiквiдацiї недоопрацювань розроблено i наразi вiн реалiзується.

"За нашими прогнозами, їх повне усунення потребуватиме двох-трьох тижнiв", - наведено в прес-релiзi мiнiстерства виписку з листа компанiї.

Hyundai Corporation зазначила, що недолiки в роботi виникли через кiлька недоробок, допущених в перiод проектування i виробництва поїздiв, а також у зв'язку з обмеженим термiном тестування, що було обумовлено необхiднiстю своєчасного забезпечення пасажирiв в перiод проведення Євро-2012 залiзничним швидкiсним рухом.

"Крiм того, ми хотiли б запропонувати "Українськiй залiзничнiй швидкiснiй компанiї" органiзувати додатковi програми пiдготовки машинiстiв для того, щоб запобiгти серйозним поломкам у випадках виникнення непередбачених ситуацiй пiд час експлуатацiї", - йдеться в листi.

Hyundai Corporation запевнила, що обов'язково врахує досвiд першого року експлуатацiї поїздiв в Українi.

Як повiдомлялося, Hyundai Corporation минулого тижня вибачилася за завданi українським пасажирам незручностi пiд час користування швидкiсними електропоїздами корейського виробництва та повiдомила про початок робiт iз лiквiдацiї несправностей.

"Укрзалiзниця" 26 грудня спростувала iнформацiю про скасування курсування швидкiсних електропоїздiв класу "Iнтерсiтi +" виробництва корейської Hyundai Rotem на перiод новорiчних свят.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна в травні-червні має вийти на підписання двосторонніх безпекових угод зі США, деякими країнами Північної Європи та Балтії - Зеленський

Окупанти вдарили по Харкову, постраждалих немає - мер

На відео вбивства поліцейського на Вінниччині присутні військовослужбовці однієї з в/ч Сухопутних військ - Командування

Для України важлива участь Бразилії в першому Глобальному саміті миру - Зеленський

Кількість загиблих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанська збільшилася до двох осіб

На прикордонному переході "Рава-Руська - Гребенне" з неділі частково відновлять пропуск вантажівок - Держприкордонслужба

Укргідрометцентр попереджає про сильні дощі та заморозки на заході країни

ОК "Південь" сприяє правоохоронцям у затриманні вбивць поліцейського на Вінниччині, підозрювані понад рік не служать у 28 ОМБр

"Укрзалізниця" повертає "Інтерсіті+" в Одесу в тестовому режимі

Віцеканцлер Німеччини Габек відвідав Миколаївську область

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА