14:29 27.12.2012

Колеснiков має визнати свою провину за придбання Hyundai та вiдшкодувати збиток, вважають у КПУ

1 хв читати

Екс-мiнiстр iнфраструктури Борис Колеснiков зобов'язаний визнати, що провал з поїздами Hyundai - його персональна провина, i вiдшкодувати збиток, завданий Українi, вважає народний депутат України Сергiй Гордiєнко (фракцiя Комунiстичної партiї України).

"Спроба екс-мiнiстра iнфраструктури вiдхреститися вiд найбiльшої афери iз розкрадання бюджетних грошей, м'яко кажучи, невдала. Саме пан Колеснiков пропагував необхiднiсть придбання цих дорогих корейських поїздiв, замiсть вiтчизняних. Саме вiн розсипався перед журналiстами, обвинувачуючи українських виробникiв у неквапливостi. Зрештою, саме при Колесниковi було пiдписано договiр з Hyundai, який коштував українським громадянам 300 мiльйонiв доларiв. Бiльше тут немає про що говорити", - сказав С.Гордiєнко, повiдомляє прес-служба Компартiї України в четвер.

Нардеп вiд Компартiї вважає, що якщо екс-мiнiстр iнфраструктури не погодиться вiдшкодувати збитки державi, то "йому має допомогти Генпрокуратура".

"Екс-мiнiстр має повернути платникам податкiв профуканi ним грошi. А допоможуть йому в цiй благороднiй справi iншi причетнi до цiєї злочинної махiнацiї, яких має виявити Генпрокуратура. А в iншому разi, - який взагалi сенс у законах та їхнiх охоронцях?" - пiдсумував С.Гордiєнко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА