13:39 04.01.2013

"АероСвiт" продовжує операцiйну дiяльнiсть, виконує поточнi зобов'язання перед контрагентами

2 хв читати

Iз заявою про порушення справи про банкрутство авiакомпанiя "АероСвiт" (Київ) звернулася до Господарського суду Київської областi з метою початку процедури санацiї, вiдновлення платоспроможностi та забезпечення виконання зобов'язань перед кредиторами в повному обсязi, йдеться в повiдомленнi прес-служби авiакомпанiї у п'ятницю.

"29 грудня 2012 року Господарський суд Київської областi ухвалив рiшення про початок провадження у справi про банкрутство приватного акцiонерного товариства "Авiакомпанiя "АероСвiт". Водночас на сьогоднi авiакомпанiя не є банкрутом", - стверджує прес-служба.

"АероСвiт" також повiдомляє, що не зупиняє оперування i продовжить виконання поточних зобов'язань перед контрагентами.

За його даними, менеджмент продовжує функцiонувати в тому самому складi. Всi процедури забезпечення операцiйної дiяльностi авiакомпанiї, зокрема безпека польотiв, виконуються в повному обсязi.

"Запланована санацiя компанiї є частиною реформування, розпочатого авiакомпанiєю з метою вiдновлення її операцiйної ефективностi та пiдвищення дохiдностi", - повiдомляє прес-служба "АероСвiту".

Як повiдомлялося, Господарський суд Київської областi, розглянувши заяву вiд ПрАТ "Авiакомпанiя "АероСвiт", 29 грудня 2012 року розпочав провадження у справi про банкрутство компанiї.

У постановi суду зазначається, що станом на 27 грудня 2012 року авiакомпанiя має заборгованiсть перед кредиторами в розмiрi 4,27 млрд грн. Згiдно з даними балансу станом на 30 вересня 2012 року, загальна балансова вартiсть активiв "АероСвiту" становить 1,467 млрд грн.

Розпорядник також зобов'язаний виконати iнвентаризацiю майна авiакомпанiї "АероСвiт" i повiдомити суду про її результати.

Мiжнародний аеропорт "Бориспiль" у п'ятницю заявив, що у зв'язку з порушенням фiнансової дисциплiни авiакомпанiєю "АероСвiт" припиняє обслуговування рейсiв авiаперевiзника, починаючи з рейсу VV 257 Київ-Копенгаген о 12:50 4 сiчня.

"АероСвiт" заснований у 1994 роцi. Базується в мiжнародному аеропорту "Бориспiль" (Київ). Обслуговує 80 мiжнародних маршрутiв до 34 країн, зокрема сiм трансконтинентальних безпосадкових повiтряних лiнiй. Оперує флотом у складi 28 повiтряних суден виробництва компанiї Boeing, серед них - вiсiм далекомагiстральних Boeing 767 i 20 середньомагiстральних Boeing 737. Також використовує лiтаки перевiзникiв-партнерiв Airbus 320/321, Embraer 145, Embraer 190 i ATR-72.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Єгипет закликає Ізраїль відкрити всі КПП на кордоні із Сектором Гази

У Київській області зменшать вуличне освітлення ввечері та вночі

Ізраїльські військові оцінюють кількість палестинців, які евакуювалися з Рафаха, у 950 тис.

ШААС відхилив апеляційну скаргу "УЕМ" у справі про відновлення видобутку газу на Сахалінському родовищі

Графіки погодинних відключень можуть застосовуватися протягом усієї доби вівторка

У мережі поширюють фейковий лист щодо збору даних школярів для реєстру призовників - Міносвіти

Унаслідок ворожих обстрілів на Дніпропетровщині постраждав чоловік - голова ОВА

На окупованих територіях знову відзначено дефіцит медикаментів - Мінреінтеграції

Ворог 13 разів обстріляв Чернігівську та Сумську області, завдав шести авіаударів на харківському напрямку - Генштаб ЗСУ

Унаслідок ворожого артобстрілу в Херсоні загинув один мирний житель, іще один дістав поранення - прокуратура

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА