09:45 09.01.2013

Під час акції проти забудови в Києві міліція затримала брата нардепа Бригинця - ЗМІ

2 хв читати

У Дніпровському районі столиці міліція затримала брата народного депутата України Олександра Бригинця (фракція "Батьківщина") - Павла, повідомляє "5 канал".

За даними телеканалу, П.Бригинця затримали під час громадянської акції на вул. Космічній, 6.

Водночас інтернет-видання "Українська правда" з посиланням на сторінку журналістки Наталії Соколенко в мережі Facebook повідомляє, що, крім брата народного депутата, також було затримано кількох людей, а громадяни прийшли на зустріч у Дніпровському районі за адресою вул.. Космічна, 6 (біля школи №183 ) на запрошення забудовника.

"Люди прийшли на зустріч із забудовником (те, що він будує, киянам не подобається), забудовники не прийшли на розмову, потім кияни почали валити будівельний паркан", - зазначає журналістка.

"З'явилися представники міліції й заарештували як мінімум одну людину. Громадські активісти зараз поїхали визволяти полонених", - додала Н.Соколенко.

"Як переказали мені мешканці навколишніх будинків, забудовник призначив їм зустріч нібито для того, щоб показати всі необхідні дозволи на згадане будівництво. Натомість, не забудовник чекав громаду, а підрозділ міліції. Відтак, замість обговорення проблеми виник черговий конфлікт, результатом якого стало затримання декількох активістів", - розповів О.Бригинець.

За словами очевидців та учасників подій, міліція затримала двох чи трьох осіб.

Проти згаданого будівництва мешканці навколишніх будинків провели кілька акцій протесту. Вперше за цей час забудовник обіцяв особисто прийти на зустріч з обуреними мешканцями, проте він так і не з'явився.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА