12:44 10.01.2013

МЗС доручило посольству в Мексиці перевірити інформацію ЗМІ про вбивство українського туриста

1 хв читати

Міністерство закордонних справ України доручило посольству в Мексиці здійснити перевірку інформації ЗМІ про те, що в одному зі штатів цієї країни знайдено тіло українського туриста зі слідами насильницької смерті.

"МЗС доручило посольству України в Мексиці перевірити цю інформацію", - повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" заступник директора департаменту інформаційної політики МЗС Василь Зварич.

Як повідомила ТСН (телеканал "1+1") із посиланням на правоохоронні органи в Мексиці, в штаті Юкатан знайдено тіло 25-річного українського туриста. За інформацією прокуратури Юкатану, тіло 25-річного Олександра Батичка зі слідами насильства знайдено в орендованій ним машині на одній із доріг. Поліції вдалося з'ясувати, що молодий чоловік узяв автомобіль наприкінці грудня, щоб проїхати кілька археологічних зон.

"За оренду авто він заплатив готівкою, а в його сумці працівники фірми помітили велику суму грошей. О.Батичко приїхав до Мексики на відпочинок і зупинився в Плайя-дель-Кармен у сусідньому з Юкатаном штаті Кінтана-Роо, де й орендував машину", - йдеться у повідомленні.

Поліція з'ясовує обставини загибелі громадянина України. Одна з основних версій - напад з метою пограбування, оскільки велика сума грошей убитого зникла.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА