15:52 11.01.2013

У Качанівській колонії ліпили драконів, змій та Діда Мороза зі снігу

1 хв читати

У Качанівській виправній колонії №54 (Харків), де офіційно відбуває покарання екс-прем'єр Юлія Тимошенко, відбувся конкурс снігових скульптур.

Як повідомляє прес-служба управління Державної пенітенціарної служби (ДПтС) у Харківській області, засуджені ліпили зі снігу та розфарбовували гуашшю скульптури казкових персонажів, символи старого та нового року, а також скульптури на різдвяну тематику.

"Новорічна тематика конкурсу була представлена Дідом Морозом, зміями та драконами. Ще одним святковим символом стала "Чаша Різдва", виконана у вигляді великої чайної чашки з янголятком. Не обійшлося і без інших персонажів - переважно тваринних - дельфіна, ведмежати тощо. Кожну роботу жінки презентували журі віршами, які написали спеціально із цього приводу", - зазначено в повідомленні прес-служби управління ДПтС у Харківській області.

Переможцями конкурсу стали скульптури "Чаша Різдва", "Дельфін", "Різдвяне ведмежа" та "Змія і дракон". Усі конкурсанти отримали в подарунок солодощі.

Як відомо, Ю.Тимошенко, засуджена до семи років позбавлення волі за перевищення повноважень під час підписання газових угод із Росією у 2009 р., була етапована до Качанівської виправної колонії для відбуття покарання 30 грудня 2011 року, проте з 10 травня 2012 року вона перебуває на лікуванні в Центральній клінічній лікарні "Укрзалізниці" №5 (Харків).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кількість постраждалих унаслідок удару по Черкаській Лозовій зросла до 27 людей, доля ще одного невідома - прокуратура

Постачання двох ЗРК Patriot до Харкова принципово змінить ситуацію - Зеленський після ударів по області

Кількість жертв удару по Черкаській Лозовій зросла до шести осіб - прокуратура

Окупанти вдарили по Харкову КАБ, в однієї жінки гостра реакція на стрес - Синєгубов

Окупанти вдарили по центру Харкова, є постраждалі - мер

У ХАРКОВІ КІЛЬКА ВИБУХІВ - МЕР

Генштаб ЗСУ: до середини дня армія РФ активізувалася на Сіверському та Харківському напрямках, на Покровському - зберігає високу інтенсивність атак

Окупанти обстріляли Куп'янський район Харківщини, загинули 5 мирних жителів, ще 9 постраждали - поліція

По Черкаській Лозовій було завдано подвійного удару "Іскандер-М", серед загиблих вагітна жінка

Дрони СБУ атакували військовий аеродром "Кущевська" і Слов'янський НПЗ у РФ - джерело

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА