16:57 14.01.2013

Самопочуття Тимошенко продовжує погіршуватися - захисник

2 хв читати

Самопочуття екс-прем'єра Юлії Тимошенко продовжує погіршуватися, стверджує її захисник Сергій Власенко.

"Самопочуття погіршилося. Біль у спині посилився. Больовий синдром посилився. Лікування не надається... Сьогодні я бачив по ній, якщо останнім часом вона могла сидіти більш-менш, не змінюючи положення спини, то зараз абсолютно чітко видно, що їй боляче", - сказав С.Власенко на брифінгу в понеділок.

За його словами, екс-прем'єр усе ще перебуває в коридорі, а на час зустрічей із захисниками переміщується до кімнати для зустрічей із захисниками. Там є тапчан, і Ю.Тимошенко може лежати.

Говорячи про тапчан, наданий пенітенціарною службою після оголошення екс-прем'єром акції громадянської непокори та її відмови повертатися до палати, С.Власенко сказав, що це "звичайний шмат заліза на чотирьох ніжках".

С.Власенко відзначив також "сюрреалістичність" умов утримання Ю.Тимошенко.

"Щоб ви уявляли сюрреалістичність ситуації. Туалет не зачинається взагалі, незважаючи на те, що в цьому приміщенні перебувають і чоловіки, і жінки, й це спільний туалет. Але кімната для зустрічей із захисниками замикається, коли відбувається зустріч захисників із Юлією Володимирівною", - зазначив С.Власенко.

Як повідомлялося, 8 січня захисник екс-прем'єра С.Власенко оприлюднив відкритого листа Ю.Тимошенко президентові України Віктору Януковичу, в якому екс-прем'єр оголосила про початок особистої акції громадянської непокори.

Зокрема, Ю.Тимошенко заявила, що відмовляється спілкуватися зі слідчими та прокурорами, не має наміру добровільно їхати до суду, а в разі спроби доправити її примусово чинитиме фізичний опір. Екс-прем'єр також відмовилася повертатися до палати доти, доки там триває відеоспостереження і цілодобово перебуває караул.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА