16:59 15.01.2013

Захист Волги в касаційному порядку оскаржить рішення Апеляційного суду Києва

2 хв читати

Захист екс-голови Державної комісії України з регулювання ринку фінансових послуг Василя Волги подасть касаційну скаргу на постанову Апеляційного суду Києва, згідно з якою було залишено в силі вирок Шевченківського райсуду столиці.

"Звичайно, ми і надалі захищатимемо інтереси нашого клієнта. Звичайно, ми звертатимемося з касаційною скаргою і звертатимемося до Європейського суду з прав людини", - заявив журналістам після завершення судового засідання адвокат В.Волги Євген Солодко.

Окрім цього, Є.Солодко повідомив, що рішення про те, де відбуватиме покарання В.Волга, ухвалюватиме відповідна комісія Державної пенітенціарної служби.

Як повідомлялося, В.Волгу затримали 19 липня 2011 року. 21 липня стало відомо, що стосовно нього було порушено кримінальну справу за ст. 368 ч. 3 Кримінального кодексу за підозрою в одержанні хабара розміром $500 тис. за попередньою змовою осіб.

Президент України Віктор Янукович указом від 25 липня 2011 року звільнив В.Волгу з посади голови Нацкомфінпослуг у зв'язку з порушенням присяги держслужбовця.

24 вересня 2012 року Шевченківський районний суд Києва визнав В.Волгу винним у спробі одержати хабар та засудив його до п'яти років позбавлення волі без конфіскації майна. Згідно з вироком, В.Волзі заборонено три роки обіймати організаційно-розпорядчі та адміністративно-виконавчі посади в організаціях та установах усіх форм власності.

15 січня Апеляційний суд Києва залишив без змін вирок В.Волзі. Повний текст рішення суду буде оголошено 22 січня о 15.00.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Києві відновили рух біля ТРЦ "Ocean Plaza" після пошкодження тепломережі - КМДА

У Вовчанську авто з цивільними потрапило під ворожий обстріл, 2 людини загинули, 2 поранені - прокуратура

Кличко відвіз допомогу бійцям під Вовчанськ і Куп'янськ

На лінії фронту з початку доби зафіксовано 22 бойових зіткнення - Генштаб ЗСУ

МЗС України в річницю депортації кримських татар: нові злочини Кремля стали можливими через безкарність винних у злочинах минулого століття

Зло геноциду пішло проти України, почавши з Криму - Зеленський у 80-ті роковини депортації кримських татар

У неділю в низці областей України очікуються короткочасні дощі та грози

ДБР повідомило про підозру директору ФСБ РФ Бортникову і ще 20 "фсбешним" генералам

До чотирьох осіб зросла кількість загиблих унаслідок учорашнього удару по Харкову - ОВА

Від нічних атак дронів РФ постраждали енергооб'єкти в Полтавській і Харківській областях - Міненерго

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА