13:59 16.01.2013

У Лубнах міліцейський автомобіль виїхав на зустрічну смугу і потрапив у ДТП, 5 людей дістали травм

1 хв читати

У Лубнах Полтавської області службовий міліцейський автомобіль потрапив у дорожньо-транспортну пригоду, внаслідок якої п'ятеро людей дістали травм.

Як повідомляли в центрі зі зв'язків із громадськістю облуправління міліції в середу, за попередньою інформацією, службовий автомобіль Лубенського міськвідділу міліції "Шкода-Октавія" під керуванням 23-річного водія, сержанта міліції, який працює на посаді помічника дільничного інспектора цього ж підрозділу, рухався вулицею Радянською. Водій допустив виїзд на смугу зустрічного руху та зіткнувся з автомобілем ВАЗ-21214 (Нива), яким керував 25-річний водій з Оржицького району.

"Унаслідок ДТП водій "Шкоди" та два співробітники міліції, одному з яких 42, а іншому 40 років, що перебували в службовому автомобілі як пасажири, а також водій та 44-річний пасажир "Ниви" з Оржиччини дістали тілесних ушкоджень різного ступеня тяжкості та звернулися по допомогу до Лубенської центральної районної лікарні", - сказано в повідомленні.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило середньої тяжкості тілесне ушкодження). Санкція цієї частини статті передбачає покарання від штрафу до обмеження волі терміном до трьох років.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА