13:53 17.01.2013

Сирійські повстанці готові звільнити Кочнєву за $300 тис. і знову заявляють про бездіяльність української влади - родичі викраденої українки

1 хв читати

Сирійські повстанці, які тримають у полоні українку Анхар Кочнєву, повідомили родичам викраденої, що вони готові знизити суму викупу до $300 тис.

В інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна" племінник А.Кочнєвої Дмитро розповів, що днями бойовики вийшли на зв'язок із колишнім чоловіком А.Кочнєвої через Skype і повідомили, що готові звільнити українку вже за меншу суму, і що українська влада нічого не робить для якнайшвидшого звільнення дівчини.

"Вони повідомили, що українська влада проводить переговори, але зриває всі строки... Російська сторона теж від цього відхрестилася", - розповів він.

Родич А.Кочнєвої також повідомив, що мати викраденої українки зверталася з листом до посла РФ в Україні Михайла Зурабова з проханням про допомогу, адже дитина викраденої, яка залишилася без матері, є громадянином Росії. Однак від посольства, за його словами, ніякої відповіді не надійшло.

Як повідомлялося, українку А.Кочнєву викрали в Сирії в жовтні 2012 року бойовики з так званої Вільної сирійської армії. Викрадачі журналістки погрожували розправитися з нею, якщо не буде виконано їхні вимоги про викуп у розмірі $50 млн.

Викрадачі А.Кочнєвої навіть вийшли на українських журналістів, в інтерв'ю яким висловили своє обурення бездіяльністю української влади в цьому питанні, однак офіційний Київ неодноразово заявляв, що робить усе необхідне для звільнення викраденої співвітчизниці.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

США вже почали постачати боєприпаси Україні, їх буде доставлено протягом кількох днів - Пентагон

ПК "Південь": у Херсонській області знищено розвідувальний БПЛА "Орлан-10", в Одеській - БПЛА "ZALA"

Унаслідок обстрілів на Донеччині загинули п’ятеро людей, вісім поранено

"Укрзалізниця" скасувала зміни в русі поїздів, запроваджені через обстріли Харківщини

Підозрюваного в хабарництві заступника голови Запорізької облради відсторонено від посади - САП

ISW: Є реальна загроза захоплення Часового Яру, хоча армія РФ не може зробити це швидко

Нелегальні онлайн-казино атакують компанію Favbet - заява

Міністра агрополітики Сольського взято під варту з альтернативою застави 75,7 млн грн

За добу на Харківщині 13 постраждалих у результаті ворожих обстрілів

Ворог продовжує обстрілювати Херсонську область, шестеро поранених

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА