16:02 18.01.2013

В Івано-Франківську 8-річний хлопчик і його мати померли після лікування застуди настоянкою мухоморів

1 хв читати

В Івано-Франківській області прокуратура з'ясовує обставини смерті в реанімаційному відділенні обласної дитячої клінічної лікарні 8-річного хлопчика.

"У важкому стані дитину привезли до медиків родичі. Лікарі встановили діагноз - гостре екзогенне отруєння невідомою речовиною, тому йому негайно провели очистку організму. Незважаючи на це, стан хлопчика швидко погіршився, і вчора ввечері він помер", - повідомляє прес-служба прокуратури Івано-Франківської області у п'ятницю.

У прес-службі зазначили, що, незважаючи на погане самопочуття дитини (лихоманка, температура до 40 градусів, кашель і біль у животі) протягом майже тижня, батьки не зверталися по допомогу до медиків, а лікували його вдома самостійно настоянками трав і мухоморів.

Правоохоронці з’ясували, що мати хлопчика зі схожими симптомами також лікувалася цими настоянками й напередодні померла в Івано-Франківській обласній клінічній лікарні.

Наразі прокуратура з'ясовує всі обставини цієї трагедії, зокрема, перевіряються дії батька хлопчика й медиків, які надавали потерпілим допомогу.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА