10:32 22.01.2013

Міліція розпочала кримінальне провадження за статтею "доведення до самогубства" за фактом смерті 80-річного професора одеського вишу

1 хв читати

Слідчий відділ Шевченківського райвідділу міліції Одеси розпочав досудове розслідування за ч. 1 ст. 120 КК України (доведення до самогубства) за фактом падіння з вікна свого робочого кабінету, розташованого на четвертому поверсі будівлі, співробітника Одеського національного університету ім. І.Мечникова.

Як повідомляє прес-служба прокуратури Одеської області, хід розслідування кримінального провадження взяло на контроль наглядове відомство.

За інформацією прес-служби, доставлений каретою "швидкої допомоги" з місця події у важкому стані до військового госпіталю викладач помер, не опритомнюючи.

Низка ЗМІ повідомила, що причина самогубства професора - проблеми з житлом. Однак прес-служба університету спростувала це, заявивши, що вчений отримав квартиру понад рік тому. На думку ректора Одеського національного університету Ігоря Коваля, причини вчинку професора - глибоко особисті.

Як повідомлялося, колишній завідувач кафедри російської мови філологічного факультету Одеського національного університету ім. І.Мечникова, професор Дмитро Іщенко загинув, випавши з вікна 4-го поверху будівлі вишу на Французькому бульварі. В його кабінеті було знайдено передсмертну записку.

Д.Іщенко працював на кафедрі російської мови університету з 1979 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА