13:59 23.01.2013

Автобус з’їхав у річку на Закарпатті, постраждали 4 пасажири

1 хв читати

У Закарпатській області рейсовий двоповерховий автобус сполученням Київ-Хуст з’їхав у річку Ріка з 8-метрової висоти, постраждали четверо людей.

Як повідомляється на сайті Державної служби з надзвичайних ситуацій, аварія сталася в середу близько дев'ятої ранку на автодорозі Долина-Хуст у районі с. Березово Хустського району. "Водій рейсового двоповерхового автобусу Volvo сполученням Київ-Хуст не впорався з керуванням і з'їхав у річку Ріка з 8-метрової висоти", - йдеться в повідомленні.

За попередніми даними, на момент ДТП у салоні автобуса перебували шестеро пасажирів та двоє водіїв. Чотирьох пасажирів двома каретами "швидкої допомоги" доправили до Хустської центральної лікарні. Двоє з них - у важкому стані, у двох інших - політравми середнього ступеня тяжкості.

На місці працюють співробітники державної пожежно-рятувальної частини та водолази аварійно-рятувального загону спеціального призначення ТУ МНС у Закарпатській області. Рятувальники допомагали в транспортуванні потерпілих до автомобілів "швидкої".

Нині проводиться комплекс заходів для буксирування автобуса на проїжджу частину.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА