11:25 24.01.2013

У Львовi створено робочу групу з розвитку стадiону "Арена-Львiв", що простоює з лiта

2 хв читати

Створено робочу групу щодо подальшого розвитку дiяльностi стадiону "Арена-Львiв", повiдомив вiце-прем'єр Костянтин Грищенко.

"Пiд керiвництвом львiвського губернатора створено робочу групу, до якої ввiйшли представники футбольного клубу "Карпати" та мiської влади Львова. Вони вивчатимуть питання, пов'язанi з можливим переходом "Карпат" для iгор на "Аренi-Львiв", а також питаннями, пов'язаними з органiзацiєю на стадiонi iнших заходiв для того, щоб стадiон став елементом культурної iнфраструктури мiста", - сказав К.Грищенко на брифiнгу в четвер у Львовi.

У свою чергу голова Львiвської обласної державної адмiнiстрацiї Михайло Костюк повiдомив журналiстам, що робоча група вже через тиждень направить на розгляд уряду "дорожню карту" подальших дiй iз чiтким зазначенням дат i виконавцiв.

Як повiдомлялося, в четвер К.Грищенко перебуває з робочою поїздкою у Львiвськiй областi. В програмi поїздки, зокрема, було передбачено вiдвiдування стадiону "Арена-Львiв" та робочу нараду з питань його функцiонування.

"Арену-Львiв" було побудовано для проведення матчiв Євро-2012, її вiдкриття вiдбулося 29 жовтня 2011 року. Стадiон умiщує 34 915 глядачiв, вартiсть проекту - 2 млрд 287 млн грн. Пiд час чемпiонату на ньому було зiграно три матчi групового турнiру; за пiдсумками Євро-2012 стадiон отримав 80% позитивних вiдгукiв (3-е мiсце з 4-х).

Керiвництво стадiону "Арена-Львiв" та ужгородський футбольний клуб "Говерла-Закарпаття", що вийшов до Української прем'єр-лiги, уклали договiр до кiнця 2012 року, однак останнiй матч на стадiонi вiдбувся ще влiтку 2012 року, коли грали "Шахтар" i "Говерла" – а сьогоднi стадiон простоює.

За словами директора з експлуатацiї стадiону Олексiя Жуковiна, на утримання стадiону "Арена-Львiв" знадобиться близько 20 млн грн на рiк i надалi об'єкт планує заробляти грошi не лише на футболi, а й на iнших видах дiяльностi.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Чернігові в приміщенні банку стався вибух, пошкоджено будівлю

Чергова петиція за припинення зупинки руху наземного транспорту під час повітряних тривог у Києві набрала потрібну кількість голосів

Ворог за добу втратив 1040 осіб

За добу на Харківщині одна загибла, 20 постраждалих унаслідок ворожих обстрілів

Уночі окупанти пошкодили об'єкт "Укренерго" в Сумській області та призвели до відключення обладнання "Харківобленерго"

Ворожий дрон пошкодив високовольтну лінію електропередач у Червоногригорівській ОТГ

Ворог продовжує обстрілювати Херсонську область

Сили оборони відбили 31 атаку на авдіївському і 36 на бахмутському напрямку, загалом за добу відбулося 125 бойових зіткнень

Росіяни за добу здійснили два ракетних і 120 авіаударів

Російські війська за добу понад 402 рази вдарили по Запорізькій області, є руйнування

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА