14:41 25.01.2013

Сніг змусив Одесу стояти в заторах

2 хв читати
Сніг змусив Одесу стояти в заторах

Сильний сніг та ожеледь паралізували Одесу. Як передає кореспондент "Інтерфакс-Україна", на основних магістралях міста утворилися багатокілометрові затори і тягучки. У деяких місцях автомобілі просто не можуть піднятися дорогою вгору через ожеледицю.

Натомість міська влада рапортує, що комунальні служби з самого ранку прибирають сніг. "У роботі перебувають 27 комбінованих дорожніх машин, дві снігоприбиральні, два піскорозкидача, два автомобіля "Глобус", два трактори, чотири екскаватори і два навантажувача. Спеціалізована прибиральна техніка працюватиме впродовж усього дня. На посипання доріг вже витрачено 357 тонн піщано-соляної суміші. Наразі серйозних проблем із рухом автотранспорту в місті немає", - повідомив директор комунального підприємства "Міські дороги" Віталій Батурин.

У прибиранні беруть участь і житлово-комунальні послуги.

"Всі двірники ЖЕКів задіяні в розчищенні вулиць від снігу. На допомогу їм виходять робітники і майстри, не задіяні наразі в інших роботах. Замість двох планових прибирань території розчищення снігу триватиме доти, доки всі пішохідні зони, зупинки громадського транспорту і міжквартальні проїзди не будуть прибрані", - повідомив заступник міського голови з питань ЖКГ Анатолій Орловський.

Після полудня міськвлада та ДАІ сформували шість спеціальних автоколон для очищення від снігу головних транспортних артерій Одеси.

"Державтоінспекція звертається до водіїв з проханням не перешкоджати роботі дорожньо-комунальних служб та не паркувати транспортні засобів на проїжджій частині", - повідомила прес-служба управління ДАІ в Одеській області.

У Держслужбі з надзвичайних ситуацій агентству повідомили, що наразі жодних серйозних подій у зв'язку зі снігопадом не було. У деяких районах області рятувальники лише діставали з кювету автотранспорт.

Як повідомлялося, влітку і восени 2012 року Одесу кілька разів паралізував дощ.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА