12:30 01.02.2013

Лідери Росії, США та України стали найбільш згадуваними персонами в січні - СКАН

2 хв читати

Володимир Путін і Дмитро Медведєв лідирують за цитованістю в російських ЗМІ у минулому році, свідчать дані "Системи комплексного аналізу новин", створеної "Інтерфаксом.

У січні ім’я президента В.Путіна згадували в 36 967 матеріалах різних ЗМІ політичної і фінансово-економічної спрямованості, прем'єра Д.Медведєва - у 21 849.

На третьому місці в списку персон, про яких минулого місяця ЗМІ писали і говорили найчастіше знову опинився президент США Барак Обама (7809 згадувань); на четвертому - президент України Віктор Янукович (7798); на п'ятому - екс-прем'єр України Юлія Тимошенко (6653), що наразі перебуває у в’язниці.

До першої десятку світових персон, які в січні привертали найбільше цікавості в преси, також увійшли відомий французький актор Жерар Депардьє (5160), який отримав російське громадянство, міністр оборони РФ Сергій Шойгу (4981), глава МЗС РФ Сергій Лавров (3915), екс-глава міноборони Анатолій Сердюков (3737). Завершує ТОП-10 популярних персон січня мер Москви Сергій Собянін (3612).

Значення рейтингу визначається за кількістю документів із згадуванням тієї чи іншої персони за цей період, що надійшли в базу даних СКАН з близько 7000 центральних і регіональних ЗМІ, інформаційних агентств, спеціалізованих і галузевих видань, ТВ і радіо, інтернет-сайтів.

СКАН (www.scan-interfax.ru) - продукт Міжнародної інформаційної групи "Інтерфакс" - забезпечує користувачів оперативною інформацією і доступом до електронних архівів ЗМІ, надає унікальну можливість моніторингу та аналізу текстової інформації.

Щодня в базу даних СКАН надходить понад 44 тис. документів. Загальна кількість документів, імпортованих в базу на поточний момент, становить близько 60 млн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Рада провалила голосування щодо трьох постанов, зокрема про права військовослужбовців і поліцейських на соціальний захист

Кличко зустрівся з мером Парижа в Києві

Президент Філіппін пригрозив Китаю контрзаходами у відповідь на дії в Південно-Китайському морі

Зеленський представив Службі зовнішньої розвідки нового керівника - Олега Іващенка

У пункті пропуску "Угринів-Долгобичув" орієнтовно до 2 квітня знято блокаду пропуску вантажівок в обох напрямках

СБУ затримала "крота" ворожої розвідки - посадовця Київської ОВА, який під виглядом капелана мав намір шпигувати за десантниками ЗСУ в Києві

До Києва прибула голова Національної асамблеї Франції

Представники міністерств і профільних асоціацій на переговорах Україна-Польща-ЄС обговорили можливість розблокування українсько-польського кордону

Волонтери ТЧХУ працювали на місці руйнувань у Харкові після російської атаки

Мінсоцполітики розробило проєкт демографічної стратегії України до 2040 року

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА