16:17 01.02.2013

У Києвi вбили директора готельного комплексу НАН, розташованого на територiї клiнiки "Феофанiя", - МВС

2 хв читати
У Києвi вбили директора готельного комплексу НАН, розташованого на територiї клiнiки "Феофанiя", - МВС

Чоловiк, якого застрелили у п'ятницю вранцi в Києвi, обiймав посаду директора готельного комплексу Нацiональної академiї наук України, розташованого на територiї клiнiки "Феофанiя", повiдомив начальник Головного слiдчого управлiння МВС України Василь Фаринник.

"Убитий сьогоднi в Києвi - це директор двоповерхового готельного комплексу НАН України, розташованого на територiї "Феофанiї", Фомiн Юрiй Сергiйович", - сказав начальник Головного слiдчого управлiння МВС агентству "Iнтерфакс-Україна".

Вiн також зазначив, що слiдство розглядає кiлька версiй вбивства, основна - професiйна дiяльнiсть.

"Професiйна бiзнес-дiяльнiсть - це зараз основна версiя", - сказав В.Фаринник.

Як повiдомив вiддiл зв'язкiв iз громадськiстю ГУМВС України в Києвi, в Подiльському районi Києва у п'ятницю вранцi застрелили 45-рiчного чоловiка.

Джерело в правоохоронних органах потiм повiдомило агентству, що вбитий - один iз керiвникiв клiнiчної лiкарнi "Феофанiя" Державного управлiння справами.

За iнформацiєю ВЗГ ГУМВС у Києвi, близько 10 ранку на спецлiнiю "102" зателефонував невiдомий i сказав, що на вул. Тираспольськiй, 46 неподалiк дитячої школи мистецтв перехожi почули звук, схожий на пострiл. Вiдразу пiсля цього на землю впав чоловiк, i через кiлька секунд бiля нього з'явилася пляма кровi.

За зазначеною адресою виявлено тiло чоловiка 1967 року народження. Смерть настала внаслiдок вогнепального поранення в голову.

Правоохоронцi розпочали першочерговi заходи щодо встановлення свiдкiв i обставин убивства. Слiдчий вiддiл Подiльського райуправлiння столичної мiлiцiї зареєстрував цю подiю в Єдиному реєстрi досудових розслiдувань, розпочато кримiнальне провадження за ст. 115 КК України (умисне вбивство).

Клiнiчна лiкарня "Феофанiя" Державного управлiння справами обслуговує, зокрема, високопоставлених чиновникiв. У лiкарнi функцiонують 12 корпусiв для забезпечення надання високоспецiалiзованої медичної допомоги пацiєнтам.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА