10:14 06.02.2013

Трьох українців було звільнено з полону в Таджикистані, зловмисники вимагали за їхнє звільнення $100 тис. - МЗС

1 хв читати

У Міністерстві закордонних справ України повідомляють, що в м. Душанбе (Таджикистан) було звільнено трьох громадян України, яких узяли в заручники невідомі зловмисники.

"Про захоплення заручників стало відомо українській дипустанові в Узбекистані 27 січня поточного року. За звільнення наших співвітчизників зловмисники вимагали викуп у розмірі $100 тис.", - повідомили в прес-службі МЗС у вівторок увечері.

Згідно з інформацією Посольства України в Таджикистані та Узбекистані, спільно з таджикистанськими компетентними органами було оперативно вжито першочергових заходів, спрямованих на встановлення місцеперебування заручників та їх звільнення.

"Силами спецпідрозділу МВС Таджикистану 31 січня поточного року проведено операцію, в результаті якої громадян України було звільнено", - сказано в повідомленні.

У МЗС додали, що компетентні органи Таджикистану порушили кримінальну справу, триває слідство. Справа перебуває на контролі департаменту консульської служби МЗС України та Посольства України в Таджикистані.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА