13:15 06.02.2013

Яндекс запустив панорами Черкас

1 хв читати
Яндекс запустив панорами Черкас

Компанія Яндекс анонсувала запуск панорами Черкас на maps.yandex.ua. Тепер користувачі можуть влаштувати собі справжню віртуальну екскурсію — побувати на пагорбі Слави, оглянути пам'ятник зруйнованим храмам біля Свято-Михайлівського собору або пройтися вулицею Сумгаїтською. Панорами Черкас, на яких можна віртуально гуляти вулицями міста, з'явилися вперше.

Панорами допомагають не лише ближче познайомитися з містом, але й зорієнтуватися в ньому. На знімках можна подивитися, як виглядає ресторан або торговий центр, чи є поруч паркінг. Це зручно, коли їдеш у незнайоме місце. Мешканцям міста, можливо, буде цікаво знайти на панорамах свій будинок і вулицю. Вони навіть можуть показати їх друзям з інших міст, надіславши їм посилання на світлину.

Щоб відтворити на панорамах ціле місто, Яндекс відзняв 208 кілометрів вулиць і зробив понад 25 тисяч фотографій, із яких вийшло 6278 кругових панорам. Усі фотографії високої якості, тому зображення можна наближати. Це буває доречно, якщо хочеться ближче роздивитися, наприклад, пам'ятник або вивіску на будівлі. Зйомки проходили в червні минулого року, тому на знімках завжди чудова погода.

Крім Черкас, на панорамах Яндекса є ще 58 українських міст. У серпні минулого року Яндекс додав на сервіс Умань разом з її знаменитим парком «Софіївка».

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

США заблокували рішення ООН щодо визнання Палестинської автономії повноправними членом

Окупанти обстріляли п'ять громад Сумської області, одна людина поранена - ОВА

ВИБУХИ В ПАВЛОГРАДІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Аварія на газопроводі в Харківській області не вплине на газопостачання споживачів

Раді рекомендують ухвалити в першому читанні законопроєкти, що вдосконалюють систему початкової загальновійськової підготовки та порядок ведення військового обліку

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

Україна почала переговори з Чехією про укладення угоди з безпеки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА