12:27 19.02.2013

Прокуратура перевіряє інформацію про масове отруєння дітей у Зачепилівському ліцеї на Харківщині

1 хв читати

Прокуратура перевіряє інформацію про масове харчове отруєння учнів Зачепилівського ліцею (Харківська обл.), повідомляє прес-служба Харківської облпрокуратури.

"15 лютого на заняттях у ліцеї були відсутні 12 учнів четвертих класів. За словами батьків, п'ятеро дітей цього дня не відвідували занять у зв'язку з погіршенням самопочуття, серед симптомів був біль у животі та нудота. Один із цих учнів останні два роки перебуває на обліку в лікарні з аналогічними симптомами у зв'язку з хронічним захворюванням", - цитує прес-служба прокурора Зачепилівського району Олексія Медяника.

У повідомленні також зазначається, що батьки не зверталися по допомогу до медиків, оскільки вважали, що "стан дітей не становив небезпеки для їхнього здоров'я". Раніше жодних скарг на якість харчування в ліцеї не надходило.

Зачепилівське відділення Головного управління Держсанепідемслужби в Харківській області з понеділка починає перевіряти дотримання санітарних та епідеміологічних норм у навчальному закладі. Проведення перевірки контролює прокуратура району.

Раніше деякі регіональні ЗМІ повідомили про харчове отруєння шістьох учнів Зачепилівського ліцею. Батьки дітей пов'язували отруєння з їжею в шкільній їдальні.

У Зачепилівській райдержадміністрації інформацію про масове харчове отруєння ліцеїстів назвали "брехнею і наклепом".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА