15:56 21.02.2013

Уряд України затвердив перелік спецзасобів, які можуть мати охоронні структури

1 хв читати

Кабінет Міністрів України ухвалив 11 лютого 2013 р. постанову №97 "Про затвердження переліку спеціальних засобів, придбання, зберігання та використання яких здійснюється суб'єктами охоронної діяльності".

Уряд затвердив перелік відповідно до пункту 1 частини першої статті 9 закону України "Про охоронну діяльність" та постановив Міністерству внутрішніх справ привести власні нормативно-правові акти у відповідність із цією постановою, повідомила прес-служба Кабміну.

Нині суб'єктам охоронної діяльності дозволено придбавати, зберігати та використовувати бронежилети, захисні каски, газові балончики з аерозолями сльозоточивої і дратівної дії, газові пістолети і револьвери та патрони до них калібру 6, 8 і 9 міліметрів, заряджені речовинами сльозоточивої і дратівної дії, гумові кийки, наручники пластикові (текстильні) одноразового використання.

"Водночас електрошокові пристрої та пристрої вітчизняного виробництва для відстрілу патронів, споряджених гумовими чи аналогічними за своїми властивостями метальними снарядами несмертельної дії, та зазначені патрони можуть отримувати, зберігати та використовувати виключно суб'єкти охоронної діяльності, що здійснюють охорону особливо важливих об'єктів права державної власності або надають охоронні послуги із залученням власного транспорту реагування та використанням пунктів централізованого спостереження", - зазначено в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

РФ вночі атакувала "шахедами" Дніпропетровську область, пошкоджено багатоповерхівку, виникли пожежі

Ворожі БПЛА вночі було збито в Харківській, Херсонській та Дніпропетровській областях

Сили оборони за добу завдали авіаударів по семи районах розташування противника, засобами ППО знищено одну ракету Х-59/69

На фронті за добу відбулося 95 бойових зіткнень

Війська РФ за добу завдали п’яти ракетних і 69 авіаударів, вночі знищено 23 із 24 ударних дронів, які атакували Україну

У Фінляндії перешкоди GPS посилилися, коли почалися атаки українських БПЛА на енергетичну інфраструктуру РФ

5 травня: Яке сьогодні свято, все про цей день

Держустанови та політичні партії Польщі зазнали нападу російських хакерів - ЗМІ

Переговори між Ізраїлем і ХАМАС у Каїрі займуть ще кілька днів - ЗМІ

Amnesty International засудила Росію за використання касетних боєприпасів проти мирного населення України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА