11:45 25.02.2013

У центрі Києва опозиція проводить марш проти політрепресій

1 хв читати

У центрі Києва в районі урядового кварталу близько 5 тис. прибічників опозиції проводять марш протесту "Кияни проти політичних репресій".

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", учасники акції в понеділок уранці вирушили з Європейської площі, пройшли вулицею Грушевського повз будівлю Кабінету Міністрів та Верховну Раду. Потім вони через вулицю Шовковичну завернули на вулицю Інститутську й спустилися нею на майдан Незалежності, проминувши будівлю Адміністрації президента.

Учасники акції тримають прапори партії "Батьківщина", партії "Свобода", Європейської партії України, а також національні прапори. Вони скандують "Юлі волю!" та "Банду геть!".

Колону очолює лідер парламентської фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк та перший заступник голови ВО "Батьківщина" Олександр Турчинов. Колону замикає машина ДАІ, а слідом за нею рухається весь вуличний транспорт, оскільки міліція не перекривала руху вулицями Інститутською та Грушевського. Оскільки колона рухається повільно, багато автомобілістів доїжджають до неї, потім розвертаються та їдуть назад.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", слідом за колоною на відстані декількох сотень метрів рухається автобус Державної служби з надзвичайних ситуацій, а за ним - шість автобусів із номерами МВС і правоохоронцями усередині.

25 лютого у Брюсселі відбудеться саміт Україна-ЄС. Цього дня три роки тому відбулася церемонія інавгурації президента України Віктора Януковича.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Стан прем'єра Словаччини після замаху залишається серйозним, але прогнози вселяють оптимізм - глава МОЗ

Окупанти вдарили по Харкову, інформація про постраждалих перевіряється - Синєгубов

У Києві відновили рух біля ТРЦ "Ocean Plaza" після пошкодження тепломережі - КМДА

У Вовчанську авто з цивільними потрапило під ворожий обстріл, 2 людини загинули, 2 поранені - прокуратура

Кличко відвіз допомогу бійцям під Вовчанськ і Куп'янськ

На лінії фронту з початку доби зафіксовано 22 бойових зіткнення - Генштаб ЗСУ

МЗС України в річницю депортації кримських татар: нові злочини Кремля стали можливими через безкарність винних у злочинах минулого століття

Зло геноциду пішло проти України, почавши з Криму - Зеленський у 80-ті роковини депортації кримських татар

У неділю в низці областей України очікуються короткочасні дощі та грози

ДБР повідомило про підозру директору ФСБ РФ Бортникову і ще 20 "фсбешним" генералам

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА