17:13 26.02.2013

Автоперевізник із Одеської області законно виграв конкурс на перевезення пасажирів у Київській області на маршрутних таксі - голова Київської ОДА

2 хв читати

Автоперевізник з Одеської області законно виграв конкурс на перевезення пасажирів у маршрутних таксі на кількох маршрутах у Київській області, заявив голова Київської обласної державної адміністрації Анатолій Присяжнюк.

"Це питання вирішено в законному порядку. Одеське підприємство "Південне" викупило білоцерківський автопарк і додало до нього 300 нових автобусів. Вони не з Одеси їздять, вони на території Київщини працюють", - сказав А.Присяжнюк на прес-конференції у вівторок.

"Сьогодні чомусь є така думка, що якщо є автобусний маршрут, то він його приватизував і буде вічно на цьому маршруті працювати", - зазначив голова Київської облдержадміністрації, наголосивши, що термін експлуатації транспортних засобів у таких перевізників найчастіше буває вичерпаний.

Він також наголосив: "Для мене, як керівника області, на першому плані стоїть культура обслуговування населення та безпека. А закон надає право брати участь у конкурсі будь-якому громадянину України, зокрема не з Київської області, якщо у нього є транспортні засоби, автогосподарство, якщо він пропонує кращі умови. Ні я, ні прокуратура, ні президент не можуть скасувати результати конкурсу".

При цьому А.Присяжнюк також зазначив, що автоперевізники вважають за краще працювати на маршрутах, що зв'язують великі населені пункти зі столиці і відмовляються працювати в сільській місцевості.

Він пообіцяв, що керівництво області розгляне питання про відкриття нових маршрутів, за якими відбудуться конкурси.

Як повідомлялося, у вівторок автоперевізники, які працюють на кількох маршрутах у Київській області, відмовилися перевозити пасажирів з Боярки, Вишневого, Віти-Поштової, Гатного, Коцюбинського, Тарасівки, Софіївської та Петропавлівської Борщагівки та провели мітинг.

Прокуратура Київської області у вівторок розпочала перевірку законності проведення влітку 2012 року Київською облдержадміністрацією конкурсу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

НАТО не планує розміщувати американську ядерну зброю в інших країнах - Столтенберг

США можуть передати Україні ATACMS дальнього радіусу дії в новому пакеті допомоги - ЗМІ

У Дніпропетровській області сили ППО ввечері збили ще один російський безпілотник "Орлан-10"

Сенат США підтримав розгляд законопроєкту про допомогу Україні, Ізраїлю і Тайваню за скороченою процедурою

Приймання заяв про вчинення консульських дій від чоловіків мобілізаційного віку продовжиться 18 травня з урахуванням нових вимог законодавства

Поблизу Дніпра збито розвідувальний дрон окупантів

Microsoft і Coca-Cola уклали угоду, яка фокусується на можливостях ШІ

ВР не розглядала законопроєкту про застосування англійської мови у вівторок через резонанс норми про дубляж

У Національному музеї "Чорнобиль" розпочала роботу сервісна зона для відвідувачів

Зеленський провів кілька нарад щодо організації інавгураційного Саміту миру

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА