10:25 05.03.2013

Біля ЦКЛ №5 перекрито рух, Тимошенко можуть вивезти до колонії - депутат Аваков

2 хв читати
Біля ЦКЛ №5 перекрито рух, Тимошенко можуть вивезти до колонії - депутат Аваков

Екс-прем'єра Юлію Тимошенко у вівторок можуть вивезти з Центральної клінічної лікарні "Укрзалізниці" №5, де вона проходить курс лікування, до Качанівської виправної колонії, вважає народний депутат фракції "Батьківщина" Арсен Аваков.

"Черговий камуфляж, або готується дуже зухвала дія, ще незрозуміло, але в ЦКЛ №5, де перебуває Тимошенко, активно готуються до вивезення пацієнтки", - написав А.Аваков у своєму мікроблозі в соціальній мережі Facebook, зазначивши, що наразі біля ЦКЛ №5 перекрито рух.

Водночас, як повідомили кореспонденту агентства "Інтерфакс-Україна" прихильники екс-прем'єра, котрі чергували біля лікарні, на територію ЦКЛ №5 уже заїхала машина "швидкої допомоги" та конвойний автомобіль.

А.Аваков також зазначив, що лікарі з берлінської клініки "Шаріте", які відвідували екс-прем'єра 28 лютого, наполегливо рекомендували їй продовжити лікування в стаціонарних умовах. "Нагадаю: німецькі лікарі кілька днів тому чітко наголосили на необхідності лікування Юлії Володимирівни в стаціонарі. Подивимося на розвиток подій", - написав парламентарій.

Він також припустив, що екс-прем'єра можуть вивезти не на засідання Київського райсуду Харкова у справі про фінансові зловживання корпорації "Єдині енергетичні системи України" (ЄЕСУ), яке розпочнеться о 10:00 у будівлі Апеляційного суду Харківської області, а до Качанівської виправної колонії.

Як повідомила 22 лютого 2013 року прес-служба Міністерства охорони здоров'я, комісія з обстеження стану здоров'я Ю.Тимошенко, створена МОЗ, вважає, що екс-прем'єр не потребує подальшого лікування та реабілітаційних заходів у стаціонарі.

За даними прес-служби міністерства, надані лікарями з берлінської клініки "Шаріте" рекомендації щодо обсягів і термінів реабілітації Ю.Тимошенко було виконано в повному обсязі. На думку членів комісії, значна кількість фізіотерапевтичних процедур, які вже отримала екс-прем'єр, не відповідає жодній практиці та стандартам, тим паче, що наслідки такої кількості зазначених процедур можуть мати зворотний ефект.

12 лютого в судовому засіданні у справі стосовно екс-прем'єра про фінансові зловживання корпорації ЄЕСУ було оголошено перерву до 5 березня через відсутність підсудної.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський: Україна очікує на Саміті миру присутності різних держав, націй і континентів, щоб кожен міг проявити своє лідерство в захисті спільних цінностей

Зеленський і Монтенегру обговорили підготовку Саміту миру та кроки щодо наближення завершення вторгнення РФ в Україну

Загинув місцевий житель с. Гаврилівка на Херсонщині внаслідок ворожого обстрілу

У Торецьку в результаті скинутих ворогом трьох авіабомб загинули двоє людей і троє дістали поранення - голова ОВА

Міноборони України не планує розсилати повістки через застосунок "Резерв+"

У Запоріжжі вирішили скасувати безкоштовний проїзд у міському електротранспорті

ВАКС обрав Смирнову запобіжний захід у вигляді застави 10 млн грн

"Укренерго" не встановила ліміти енергоспоживання на середу

Зеленський розповів про домовленості з Іспанією щодо посилення ППО

Чиновників Запорізької міськради, які фігурують у кримінальному провадженні про незаконне виділення землі, відсторонено від роботи

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА