13:26 25.03.2013

Тимчасово припинено виїзд з РФ в Україну трасою Москва-Київ через погоду - ФМС

2 хв читати

Через несприятливі погодні умови в Україні на багатосторонньому автомобільному пункті пропуску (БАПП) "Троєбортне" Брянської митниці, розташованому на трасі М-3 Москва-Київ, спостерігається скупчення вантажних транспортних засобів на виїзд із Росії у зв'язку з тимчасовим припиненням руху територією прикордонних районів України.

"Для оптимізації роботи пункту пропуску Брянська митниця постійно контактує з представниками прикордонної служби та Дирекції з будівництва й експлуатації об’єктів Роскордону. Було організовано прибирання та вивезення снігу з території пункту пропуску. Також здійснюється очищення дороги між пунктами пропуску, буксирування застряглих транспортних засобів, що дає можливість пропуску транспортних засобів на в'їзд до Росії", - йдеться в повідомленні Федеральної митної служби (ФМС) РФ.

Наразі перед пунктом пропуску "Троєбортне" на виїзд із Росії перебуває понад 300 вантажних транспортних засобів, у пункті пропуску - 20 і між пунктами пропуску Троєбортне-Бачівськ - 30 вантажних фур.

"Чергова зміна БАПП "Троєбортне" працює у штатному режимі. З урахуванням ситуації керівництво Брянської митниці вживає всіх необхідних заходів щодо збільшення пропускної спроможності пункту пропуску. За наявною інформацією, в найближчі години українська сторона планує відновити пропуск вантажного автотранспорту з боку Росії", - додали у ФМС.

Крім того, в російському митному відомстві звертають увагу, що також обмежено виїзд із Росії через пункти пропуску Курської митниці.

Для уникнення перебування в черзі на кордоні ФМС рекомендує перед виїздом ознайомитися з інформацією про завантаженість пунктів пропуску на російсько-українській ділянці кордону на сайті Центрального митного управління (ЦМУ, http://ctu.customs.ru).

У регіоні діяльності ЦМУ БАПП "Нові Юрковичі", БАПП "Погар" та ДАПП "Ломаківка" Брянської митниці, а також автомобільні пункти пропуску Білгородської та Воронезької митниць, за інформацією ФМС, працюють у штатному режимі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА