12:58 27.03.2013

Київська влада визначилася з додатковими мiсцями складування снiгу в столицi

1 хв читати
Київська влада визначилася з додатковими мiсцями складування снiгу в столицi

Київська мiська державна адмiнiстрацiя (КМДА) визначила додатковi мiсця тимчасового складування снiгу з метою його вивезення.

Як повiдомляє прес-служба КМДА в середу, до 34 ранiше затверджених мiсць накопичення снiгу визначили ще 18 додаткових.

Зокрема, в Голосiївському районi - вул. Промислова (вздовж рiчки Либiдь), мiсцевий проїзд Надднiпрянського шосе (майданчик вiдстою автотранспорту); вул. Острiвна, 1 (пустир); вул. Саперно-Слобiдська (обидва боки).

У Дарницькому районi снiг тимчасово складуватимуть на вул. Колекторнiй (пустир бiля ТЕЦ), у Деснянському - на перетинi вул. Закревського та вул. Милославської, а також в урочищi Федоркiвщина на вул. Пухiвськiй.

Також снiг iз вулиць вивозитимуть на вул. Алма-Атинську (навпроти б. №12 та лiсопаркову зону навпроти будинкiв №70 та №72), що у Днiпровському районi.

В Оболонському районi для тимчасового складування снiгу визначили такi мiсця: вул. Багатирська (пустир, обидва боки), вул. Пiвнiчна (кiнець вулицi) та в'їзд до Пущi-Водицi (кiнець вул. Лiсної заїзд у лiс орiєнтовно 200 метрiв).

У Подiльському районi - вул. Газопровiдна, у Святошинському - просп. Перемоги, 135 (пустирi на вулицях Кочури та Трублаїнi), а також на вул. Медовiй Солом’янського району.

За даними КМДА, за минулу добу зi столицi вивезли 21 тис. тонн снiгу.

Загалом вiд початку зимового перiоду було вивезено 270 тис. тонн снiгу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА