11:42 29.03.2013

Масштабна повінь Києву не загрожує, упевнені в "Київводоканалі"

1 хв читати
Масштабна повінь Києву не загрожує, упевнені в "Київводоканалі"

Києву не загрожує аномальна повінь цієї весни, про що свідчать результати досліджень і досвід працівників департаменту експлуатації водопровідного господарства, зазначають у ПАТ "АК "Київводоканал".

"Результати хіміко-бактеріологічних досліджень... а також багаторічний досвід працівників департаменту експлуатації водопровідного господарства, які щороку особливо уважно пильнують динаміку поверхневих джерел саме в період танення снігу, наразі не дають підстав для очікування аномальних повеней", - повідомляє прес-служба "Київводоканалу".

У прес-службі наголосили, що масштабна повінь у Києві можлива лише за умови збігу повеневих вершин на річках Дніпро, Десна та Прип'ять, як це було у 1931-му та 1970 роках. "На сьогодні стік усіх цих річок зарегульовано, що дає можливість керувати ходом повені в разі її виникнення", - запевнили в "Київводоканалі".

Водночас виробничі потужності підприємства готові до роботи в умовах можливих весняних паводків.

За даними фахівців "Київводоканалу", на сьогодні всі показники кількості та якості дніпровської та деснянської води перебувають у нормі.

"Фахівці зазначають, що найвідчутнішим танення снігу буде на вулицях міста, адже захаращення зливової каналізації, що перебуває у сфері управління КК "Київавтодор", унеможливлює оптимальний прийом такої кількості опадів та призводить до переповнення зливостоків", - попереджають у "Київводоканалі".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Війська РФ увійшли на військову базу США в Нігері - ЗМІ

У Швеції почалися військові навчання НАТО, під час яких відпрацьовують перекидання американських підрозділів у Скандинавію

У Запоріжжі затримано адвоката за підозрою у збуті наркотичних засобів у місця позбавлення волі

Кулеба обговорив із Сікорським позитивну динаміку в українсько-польських відносинах

У Запорізькій області чиновникам Держспоживслужби, які організували побори місцевих фермерів, загрожує до 10 років в'язниці

В окупованому Бердянську ввечері прогримів вибух і почалася пожежа

Представники української культури важливі в поширенні у світі ідеї підтримки Глобального саміту миру

Кількість постраждалих у Дергачах зросла до 9 осіб

Житель села на Харківщині загинув унаслідок ворожого обстрілу - прокуратура

У результаті обстрілу Мемрика Донецької області загинуло двоє людей, зокрема дитина

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА