12:06 29.03.2013

У Києві на період паводку за підземними переходами закріплять відповідальних чергових

2 хв читати

У Києві всі підземні переходи розподілено серед інвесторів, які отримали право торгувати в них. Саме на інвесторів покладено завдання забезпечити переходи черговими та помпами для відкачування води.

Як повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації (КМДА) в п'ятницю, це питання обговорювалося на нараді з координації дій із метою запобігання підтопленням підземних переходів.

У засіданні, окрім представників адміністрації, взяли також участь керівники районних ШЕУ, на балансі яких перебувають переходи, та переможці інвестиційного конкурсу, між якими було розподілено всі підземні переходи столиці для здійснення торгівлі.

"Згідно з умовами конкурсу, якщо інвестор отримав підземний перехід, де можна поставити торговельний майданчик, він брав на себе також зобов'язання з утримання тих переходів, де торгівлю заборонено. Таким чином було розподілено всі об'єкти. Тож заходи із запобігання затопленню проводитимуться та контролюватимуться в кожному підземному переході", - розповів директор департаменту економіки та інвестицій КМДА Ігор Довбань.

Він зазначив, що на інвесторів було покладено завдання закріпити за кожним переходом по дві відповідальні особи та забезпечити підземні переходи помпами в місцях, де це необхідно. Водночас відсьогодні монтажні бригади розпочали перевірку технічного стану підземних переходів та наявності там стаціонарних насосів.

Інформацію щодо загроз або видимих підтоплень підземних переходів кияни можуть повідомити по телефону контактного центру 15-51 чи скористатися соціальними мережами.

У Києві нараховується 1,5 тис. підземних переходів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА