16:40 29.03.2013

ДАI Києва закликала автовласникiв утриматися вiд поїздок у суботу через погiршення погодних умов

2 хв читати
ДАI Києва закликала автовласникiв утриматися вiд поїздок у суботу через погiршення погодних умов

У зв'язку з погiршенням погодних умов в Києвi в суботу столична Державтоiнспекцiя радить автовласникам не вирушати в поїздки на особистому автотранспортi без необхiдностi, а в разi необхiдностi пересуватися мiстом на громадському транспортi.

Як повiдомляє вiддiл зi зв'язкiв з громадськiстю УДАI м. Києва в п'ятницю, за iнформацiєю Гiдрометеоцентру, 30 березня в столицi вночi та вранцi очiкується сильний та мокрий снiг, мiсцями з налипанням, ожеледь, пориви вiтру 15-18 м/с, "а це, безумовно, ускладнить рух транспорту i пiшоходiв".

"Щоб уникнути ризику потрапити в ДТП, Державтоiнспекцiя рекомендує водiям бути уважними пiд час проїзду пiшохiдними переходами, заздалегiдь знижувати швидкiсть, не об'їжджати транспорт, який зупинився перед "зеброю", а зупинитися i пропустити людей, якi переходять дорогу. Також необхiдно своєчасно перевiряти технiчний стан свого транспортного засобу, а також не залишати автомобiлi там, де це заважатиме нормальному руху транспорту", - наголошується в повiдомленнi.

Також у Державтоiнспекцiї мiста звернули увагу водiїв на особливостi керування транспортними засобами в умовах туману, дощу, снiгу тощо.

У зв'язку з цим, столична ДАI закликає водiїв бути уважними та обережними за кермом, дотримуватися швидкiсного режиму, безпечної дистанцiї, правила маневрування, а в умовах недостатньої видимостi рухатися iз включеним ближнiм свiтлом фар чи протитуманними лiхтарями. Доцiльно також вiдмовитися вiд ризикованих маневрiв, якi за несприятливих погодних умов можуть призвести до втрати контролю над автомобiлем.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА