19:20 29.03.2013

У кількох регіонах продовжили шкільні канікули через карантин - Міносвіти

2 хв читати
У кількох регіонах продовжили шкільні канікули через карантин - Міносвіти

Низка місцевих органів влади продовжила весняні канікули для школярів деяких населених пунктів, повідомляє прес-служба Міністерства освіти і науки.

Згідно з рішеннями місцевої влади, 8-го квітня 2013 року навчання розпочнеться у Білогородському районі (АР Крим), Кремінському (Луганська область) районах, містах Донецьк та Кіровоград, а також Оржицькому, Семенівському, Шишацькому районах Полтавської області, в місті Лебедин, Глухівському, Путивльському, С.-Будському, Сумському, Тростянецькому районах Сумської області та в Чемеровецькому районі Хмельницької області.

Водночас ще довше, до 15 квітня 2013 року, радітимуть канікулам школярі у містах Нововолинськ (Волинська область), Луганськ, Красний Луч, Ровеньки, Рубіжне, Свердловськ, Кіровськ, Кремінському та Станично-Луганському районах (Луганська обл.), у місті Кременчук, Глобинському, Кременчуцькому районах Полтавської області, а також у містах Глухів і Ромни, Білопільському, Роменському і Шосткинському районі Сумської області.

В інших школах навчальний процес розпочнеться, як і заплановано, 1 квітня 2013 року.

У прес-службі також пояснили, що канікули продовжили у зв'язку з поодинокими випадками оголошення карантину або для запобігання росту захворюваності серед учнів.

У Міністерстві також нагадали, що у разі призупинення навчально-виховного процесу вчителі та школярі можуть використовувати дистанційні форми навчання та спілкування. "Це допоможе і полегшить подальше виконання навчальних програм", - йдеться в повідомленні прес-служби.

Як повідомлялося, столична влада ухвалила рішення продовжити весняні канікули на три дні - до 4 квітня року 2013 року з метою стабілізації епідемічної ситуації та запобігання зростанню рівня захворюваності на грип та ГРВІ.

Раніше агентству "Інтерфакс-Україна" повідомили в Херсонській та Миколаївській обласних державних адміністраціях (ОДА), що весняні канікули в школах не продовжуватимуть. У цих регіонах, за даними Державної санітарно-епідеміологічної служби, кілька перевищено епідемічний поріг захворюваності на грип та ГРВІ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Наказ Міноборони, що визначає придатність до військової служби, набуде чинності з 4 травня

Зеленський у Хмельницькому відвідав солдатів, які лікуються після поранень

Прикордонники вилучили скрипку Страдіварі на українсько-польському кордоні

Кемерон під час візиту до Києва розпочав переговори щодо 100-річного партнерства між Україною та Великою Британією

У вихідні в Україні буде тепло, у неділю в Києві та низці областей короткочасні дощі

ДБР повідомило про підозру в незаконному збагаченні колишньому начальнику ГУ внутрішньої безпеки СБУ Наумову

Глава МЗС Великої Британії відвідав Львів

У Києві на вихідні оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки

Енергетики оперативно повернули світло понад 13 тис. абонентам у двох районах Києва - Міненерго

На п'яти напрямках будівництво оборонних фортифікацій підходить до завершення - Міноборони України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА