15:14 05.04.2013

Ситуація щодо проходження весняної повені в Києві стабільна - штаб

1 хв читати

Станом на 9.00 п'ятниці ситуація щодо проходження весняної повені в Києві стабільна, повідомляє міський оперативний штаб з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

За інформацією штабу, всі об'єкти комунального господарства міста працюють у штатному режимі й забезпечують повноцінну життєдіяльність столиці. Питна вода відповідає встановленим нормам якості.

Відновлено в повному обсязі забезпечення теплом та електроенергією споживачів, яких обслуговує Дарницька ТЕЦ.

У зв'язку із зсувом ґрунту на вулиці Воздвиженській у Подільському районі Києва, за рішенням міського оперативного штабу, тимчасово відселено жителів будинків №1, №3 та №5 для запобігання всім можливим ризикам. На місці працюють фахівці та співробітники органів правопорядку.

На ділянці підтоплення частини Кільцевої дороги на перетині з вулицею Ватутіна постійно тривають роботи з відкачування талої води, яке прибуває із сусідніх полів Києво-Святошинського району.

Протягом доби до оперативного штабу з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій звернулися 17 киян. Частина дзвінків стосувалася місць можливого підтоплення, пов'язаного з таненням снігу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА