12:27 08.04.2013

Тепло прийде в Україну з 11 квітня - Укргідрометцентр

1 хв читати
Тепло прийде в Україну з 11 квітня - Укргідрометцентр

Потепління в Україні розпочнеться з 11 квітня, прогнозують в Укргідрометцентрі.

"Потепління розпочнеться з 11 квітня. Спочатку на території західних і південно-західних областей, а 12-13 квітня пошириться на всю територію України. Максимальна температура, починаючи з 12 квітня, становитиме від +12 до +17 на всій території України, зокрема в західних і північних регіонах", - сказав директор Укргідрометцентру Микола Кульбіда на брифінгу в Києві в понеділок.

При цьому М.Кульбіда зазначив, що цього тижня у більшості регіонів України пройдуть невеликі та помірні дощі, в Карпатах - із мокрим снігом. Особливо рясними опади будуть 11-12 квітня.

За його словами, у зв'язку з опадами і таненням снігу на річках Карпатського регіону можлива невелика хвиля нових паводків.

"Це звичайне явище для карпатських річок", - наголосив синоптик.

Він також повідомив, що в найближчі три дні температурний режим в Україні залишиться на колишньому рівні: в нічний час у західних, центральних і північних областях невеликі морози від -5 до 0, на півдні та сході - вночі від 0 до +5. Удень на півночі, в центрі та на заході від +4 до +9, у південних і східних областях - +10-15.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА