09:55 11.04.2013

У ліквідації прориву дамби на Бортницькій станції аерації задіяли президентський полк - прес-секретар "Народної самооборони"

1 хв читати

У ліквідації аварії на Бортницькій станції аерації були задіяні військовослужбовці з Президентського полку, повідомила прес-секретар "Народної самооборони" Лариса Сарган на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"У Бортничах прорвало дамбу на станції аерації. На допомогу надзвичайникам кинули президентський полк! Обличчя держави, хлопчиків, яких відбирають за зростом, зовнішнім виглядом тощо", - написала вона.

Л.Сарган дивується, чому до ліквідації аварії залучили саме Президентський полк, а не співробітників підрозділу "Беркут".

"Це та почесна варта, яка зустрічає глав держав інших країн, а тут - бац! Хлопців кинули, пардон за французьку, гівно качати! В нас немає більше армії? Адже в нас є "Беркут", врешті-решт!", - сказала вона.

Як повідомлялося, близько 19:00 у середу в Бориспільському районі на муловому полі №3 Бортницької станції аерації, яка не експлуатується, стався прорив дамби. О 5:45 четверга витікання води було зупинено шляхом спорудження перемички та зміцнення обвалування в місці прориву, надзвичайну ситуацію ліквідовано.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА