14:24 15.04.2013

Учасників акції ДемАльянсу під Межигір'ям правоохоронці не затримували, стверджують у міліції

1 хв читати

Співробітники міліції не затримували протестувальників у понеділок у Межигір'ї (Київська обл.), а лише забезпечували громадський порядок, повідомили у відділі зв'язків з громадськістю ГУМВС України в Київській області агентству "Інтерфакс-Україна".

"Ми забезпечили охорону громадського порядку і безпеку дорожнього руху для інших громадян, не давши можливості протестувальникам порушувати Правила дорожнього руху", - повідомили в обласному главку.

За інформацією правоохоронців, одного з учасників акції співробітники міліції супроводили до автобуса, але згодом його відпустили. "Правоохоронці нікого не затримували", - наголосили в міліції.

Інтернет-видання Українська правда "раніше повідомило, що близько двох десятків невідомих у чорному одязі, не відрекомендувавшись, почали відсувати активістів" Демократичного альянсу ", що пікетували в понеділок вхід на територію резиденції президента України Віктора Януковича, скандуючи "Нас не налякати" і "Ні диктатурі!".

Активісти ДемАльянсу чинили опір невідомим, після чого міліція затримала кілька людей мітингувальників, але потім їх відпустили.

За даними видання, у понеділок у Межигір'ї близько 50 представників ДемАльянсу пікетували вхід на територію резиденції президента.

За інформацією "Української правди", акція вже завершилася.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА