15:21 15.04.2013

Для лікування Тимошенко надано всі можливості - голова ДПтС

2 хв читати

Для лікування екс-міністра України Юлії Тимошенко надано всі умови та можливості, зазначає голова Державної пенітенціарної служби України Олександр Лісіцков.

"9 травня буде практично рік, як Юлія Тимошенко перебуває в лікарні. Я не доктор і не можу коментувати діагноз, можу сказати лише те, що той, хто хоче лікуватися та прагне одужати, - досягає цієї мети. Усі можливості для лікування ми надали", - сказав він на прес-конференції в Києві в понеділок, відповідаючи на запитання журналістів, як довго ще Ю.Тимошенко перебуватиме на лікуванні.

Як повідомлялося, Печерський районний суд Києва 11 жовтня 2011 року засудив Ю.Тимошенко до семи років позбавлення волі за перевищення повноважень під час підписання газових контрактів із Росією в 2009 році. Вона відбуває покарання в Качанівській виправній колонії в Харкові з кінця грудня 2011 року.

Захист неодноразово заявляв про проблеми зі здоров'ям ще під час її перебування в Київському СІЗО і вимагав обстеження незалежними медиками, оскільки Ю.Тимошенко не довіряє українським лікарям. 9 травня Ю.Тимошенко перевели з колонії до Центральної клінічної лікарні №5 (Харків). Тактику і медикаментозне лікування екс-прем'єра в ЦКЛ №5 визначають німецькі лікарі з клініки "Шаріте" (Берлін).

Голова німецької клініки "Шаріте" Карл Макс Айнхойпль 14 жовтня заявив, що Ю.Тимошенко продовжить лікування в харківській лікарні. За його словами, симптоматика болю знизилася, зросла мобільність кінцівок пацієнтки, але лікарі залишилися не задоволені "силовими можливостями пацієнтки". Крім того, успішному лікуванню Ю.Тимошенко перешкоджає сильний стрес.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Покровський напрямок залишається найбільш напруженим протягом доби - Генштаб ЗСУ

Зеленський про Саміт миру: Це успіх України, але темп ми збавляти не будемо, мир - це завжди шлях

Зеленський про удар по Полтавщині: Нам життєво необхідно посилювати захист неба сучасними системами ППО та авіацією

Україна та Вірменія провели політичні консультації

Після повернення до Києва Зеленський провів Ставку верховного головнокомандувача

Графіки погодинних відключень у вівторок діятимуть усю добу - YASNO й обленерго

Генштаб ЗСУ: Найбільшу активність російські війська зберігають на покровському напрямку - зафіксовано 32 спроби штурмових дій

Верещук: Ініціювавши Саміт миру, Україна свою домашню роботу зробила, тепер слово за світовою спільнотою

Магістральний водогін "Запоріжжя-Томаківка-Марганець" запущено в роботу

"Укренерго" скасувало графіки відключень до 19:00

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА