17:07 15.04.2013

В "УДАРі" хочуть з'ясувати правомірність затримання активістів на акції в Межигір'ї - Кличко

2 хв читати

Партія "УДАР" направила депутатські запити для з'ясування правомірності затримання активістів під час акції в Межигір'ї (Київська обл.) біля резиденції президента України Віктора Януковича, заявляє лідер партії Віталій Кличко.

"Ми направили депутатські запити про правомірність затримання. І сподіваємося, що найближчим часом отримаємо чітку, зрозумілу відповідь, на підставі чого затримали активістів", - сказав він під час інтернет-конференції в понеділок.

В.Кличко зазначив, що учасники акції зібралися в Межигір'ї, щоб висловити свою точку зору на дії влади.

"Частину з цих активістів заарештували. Ну, якщо дотримуватися цієї логіки, то можна посадити у в'язницю більшу половину українців, які висловлюють свою громадянську позицію, не згодні з діями сьогоднішнього уряду, з діями президента - з діями сьогоднішньої влади", - сказав лідер "УДАРу".

Як повідомляло інтернет-видання "Українська правда", близько 50 представників "Демократичного альянсу" пікетували в понеділок вхід на територію резиденції президента В.Януковича в Межигір'ї.

Під час акції близько двох десятків невідомих у чорному одязі, не відрекомендувавшись, почали відсувати їх. Активісти "Демократичного альянсу" чинили опір невідомим, після чого міліція затримала кількох мітингувальників, але потім їх відпустили.

Тим часом у відділі зв'язків із громадськістю ГУМВС України в Київській області агентству "Інтерфакс-Україна" повідомили, що співробітники міліції не затримували протестувальників у Межигір'ї, а лише забезпечували громадський порядок, не дозволивши активістам порушувати правила дорожнього руху.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА